La ce mai viseaza Claudia # 107 - Un nou site cu preturi mici

Buna fetelor,

Tot cautand mereu produse de calitate, dar la preturi mici, am dat peste un nou site. Nu are haine sau accesorii, cum ati putea crede, dar are produse de ingrijire si produse alimentare la preturi foarte bune, transport ieftin si livrare prin curierat rapid. Majoritatea produselor sunt romanesti, asa ca sustinem economia tarii, lucru pe care pe mine ma incanta.

Pe partea de ingrijire, am gasit oferte destul de atragatoare, mult mai bune ca la plafar:

1. Uleiuri naturale, preparate prin presarea la rece. Uleiul de mac, de exemplu, are un continut ridicat de vitamina E si acizi grasi omega 6, si poate fi utilizat atat intern, dar si extern, pentru pielea uscata si deshidratata, ca si masca cosmetica sau ulei de masaj. Pe site gasiti si ulei de arahide, de seminte de mustar, de migdale dulci, de samburi de caise, de avocado, de galbenele, de macadamia, de seminte de struguri, etc. Preturile sunt foarte mici si pornesc de la 1.67 lei sticuta.



2. Sapunuri cu extracte naturale, pentru diferite afectiuni sau cu diferite arome. Gasiti variante antiacneice, antibacteriene, cu aloe vera si glicerina, cu sulf, borax sau ginkgo biloba.


3. Produse pentru ingrijirea tenului - primul produs care m-a atras a fost apa de trandafiri, la pret imbatabil. Tot din aceeasi categorie gasiti si masti de fata, argila la pret foarte bun, servetele demachiante, tratamente anti-acneice sau produse pentru curatarea tenului.


4. Tratamente pentru un par frumos - sampon, balsam, tratamente importiva caderii parului, tinctura, ulei, masca de par.

5. Produse pentru ingrijirea corpului - unguente, creme de maini, de picioare, bile efervescente pentru baie, creme depilatoare, scruburi, geluri de dus, creme de corp, spary-uri de corp.


In ceea ce priveste produsele alimentare, si aici avem o gama larga, pentru persoanele care doresc sa duca o viata sanatoasa:

1. Gustari delicioase - batoane numai bune de luat in geanta, care sa satisfaca pofta de dulce. Aromele sunt diferite, asa ca putem gasi gustari pe taote gusturile :D


2. Ceaiuri - fie ca sunteti in cautarea unui ceai traditional, sau vreti o aroma mai speciala, si aici aveti de unde alege. Eu deja am pus ochii pe niste ceaiuri cu arome sublime de caise, piersici, aloe, ghimbir si goji.


3. Fructe uscate si confiate - si aici aveti o categorie foarte vasta de unde puteti alege, incat nici nu mai stiti la care sa va opriti si doriti, cu siguranta, sa le adaugati pe toate in cos.


 Voi cunoasteti acest site? 

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!


Share:

7 comentarii

  1. Chiar sunt ieftine. Eu cumpar apa de trandafiri cu 14 lei si aici vad ca este 6 lei. Are un pret bun bun! Nu stiam site-ul

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai l-am descoperit si eu! Si la mine in oras tot la aceleasi preturi ridicate gasesc apa de trandafiri!

      Ștergere
  2. nu am auzit pana acum de acest sit dar are produse interesante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am gasit si eu, fiind in cautare de chestii noi. Deja am un wishlist imens.

      Ștergere
  3. Deja am ochit cateva produse! Am devenit mare fana fructe confiate si gustari mai sanatoase. Deci tot ce e posibil sa studiez mai atent oferta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoho, si mie imi plac mult fructele confiate, dar de multe ori le gasesc cu prea mult zahar.

      Ștergere
  4. Eu sunt mare fana a sapunurilor Ortos. Pana acum, am testat doar vreo doua sortimente, dar mai vreau, si cvad ca preturile sunt foarte bune pe siteul asta.

    RăspundețiȘtergere