Tinuta pentru interviu - Camasa este un must

Buna fetelor,

Se intampla uneori, din motive care tin sau nu tin de noi, sa fim in ipostaza de a cauta un nou loc de munca. Fie ca firma face restructurari, fie ca nu ne mai motiveaza in niciun fel, sau poate noi am reusit sa absorbim toate informatiile necesare si ne dorim sa facem un pas inainte, urmatorul lucru la care trebuie sa ne gandim este un alt loc de munca. Un nou job impune in primul rand o cautare amanuntita, care sa ne satisfaca toate nelamuririle, structurarea unui CV corect si atractiv si depunerea acestuia in firma unde dorim sa activam, iar apoi trebuie sa asteptam sa fim chemati la un interviu.

Eu sunt de parere ca prima impresie conteaza de fiecare data, fiindca de multe ori nu avem sansa la o a doua intrevedere si trebuie sa dam tot ce este mai bun din noi din prima. In momentul in care avem un interviu pentru un viitor job, trebuie sa tinem cont de faptul ca nu doar CV-ul va fi analizat n cele mai mici amanunte, ci si noi, ca persoana. Si daca socotim ca din momentul in care intram pe usa unei institutii pana in momentul in care ajungem sa deschidem gura deja angajatorul isi face o idee despre ce fel de oameni sunem, tinuta trebuie sa fie impecabila.

In primul rand, imbracamintea si incaltamintea trebuie sa fie curate, fara pete sau cute, fara urme de uzura. Eu recomand o tinuta office sau casual chic, depinde de jobul la care aspiram. O camasa alba nu da gres niciodata, si poate fi asortata cu succes cu un sacou sau o veste.


O pereche de pantaloni sau o fusta de o lungime decenta completeaza perfect tinuta, alaturi de o incaltaminte cu un toc lejer. Un machiaj discret, alaturi de o coafura nu prea incarcata, si niste accesorii alese cu bun gust completeaza o tinuta care, impreuna cu bagajul nostru de informatii si pregatirea profesionala, ne poate propulsa in cadrul jobului pe care il dorim.

Voi ce tinuta alegeti in cazul unui interviu?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii