March`s Nails Challenge - Hop into Spring

Buna fetelor,

Oficial este primavara, si asta de vreo 5 zile. Si daca tot a venit primavara, trebuia ca si unghiutele noastre sa arate acest lucru, nu? Tema de astazi se numeste Hop into Spring si face trecerea de la anotimpul rece la prima luna de primavara. Eu am ales sa folosesc o combinatie de alb si rosu, fiindca ce poate desemna mai mult primavara, daca nu culorile martisorului?



Am folosit:


  • Base coat de la Orkide - n-a mai ajung saracul in poza de grup, dar va zic ca este varianta aia laptoasa si cred ca este unul dintre cele mai bune base-coat-uri incercate de mine.
  • Oja alba Leydi -  un singur strat, are o acoperire foarte buna, este ieftina si intind mereu mana dupa ea cand am nevoie de o oja alba de calitate.
  • Lac Leydi cu flakes rosii - prima oara cand l-am folosit, imi place mult efectul, la fel ca si oja, intra in categoria ieftin si bun.
  • Miss Sporty Peel-Off Base Coat - aplicat pe zona cuticulei, pentru o mai usoara curatare. Mi se pare cea mai buna metoda de folosire, cu toate ca sunt produse si mai bune din aceasta categorie.
  • Oja Rimmel London nr. 318 Stand to Attention - un rosu intens, la care imi place sa apelez de fiecare data cand imi doresc unghii elegante.
  • Nail Stickers - flori albe, aplicate pe inelar, mi se pare ca da manichiurii un aer mai primavaratic. Le gasiti la magazinele sau tarabele cu produse pentru unghii, costa 1-2 lei.
  • Miss Sporty Gel Shine Top Coat -  si acest produs isi merita locul in top, ieftin si bun, nu intinde design-urile pe unghie, nu ia culoare.
Sa vedem si manichiurile fetelor participante la aceasta colaborare:


  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  4. Alina - http://alinapink.ro
  5. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro
  6. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  7. Cristina - http://nailsartconcristina.blogspot.com.es
  8. Violeta - https://www.instagram.com/alexandruvioleta
Kiss Kiss.

Share:

21 comentarii

  1. Foarte draguta manichiura ta,perfecta si pentru Martisor,te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt! ♥ Uite, ca niciuna dintre noi nu s-a gandit si la Martisor. Felicitari pentru idee.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca am avut si eu oja alba leydi,...dar cred ca s-a uscat. eu m-am imbulinat azi :D adica ieri. alb cu rosu am avut pe 1, da mi-am busit repede unghiile. la tema asta am fost florala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oja aia alba mi se pare cea mai buna din ce am incercat eu pana acum. Si am incercat cateva! Pe unghii am aplicat-o intr-un singur strat, deci are un mare plus din partea mea!

      Ștergere
  4. Draguta manichiura! Mie nu imi iese neam stampila aia pe unghii ... undeva gresesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Un Martisor pe unghiute! Foarte frumoasa ideea! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. ce draut au iesit, trebuie sa imi cumpar flori sa imi fac si eu ceva :)

    RăspundețiȘtergere