Review: Apa micelara Hidratanta Gerovital Plant cu extract de ulei de flori de mac

Buna fetelor,

Stiti, desigur, cat de importanta este demachierea tenului in fiecare seara, nu? Ei bine, astazi discutam despre un alt tip de curatare a tenului, si anume despre apa micelara hidratanta de la Farmec, din gama Gerovital Plant, cu extract de ulei ecocertificat de flori de mac. Cu apele micelare eu nu am prea multa experienta. Prima incercata, cea din gama proprie de la Kaufland, am incercat-o prin anii studentiei, prima apa micelara aparuta pe piata, daca nu ma insel. Mi-a placut, am folosit 2-3 sticlute, apoi am uitat de ea si am trecut, din nou, la demachiantele clasice. A doua incercare a fost cu o apa micelara primita cadou la o revista. Avea gust amar (n-am baut-o, dar ajungea si pe buze), tenul ramanea lipicios si nu demachia deloc. A urmat apoi, anul trecut, o apa micelara de la Delia, o firma de produse poloneze, care m-a convins ca nu sunt de mine acest tip de produse. Avea miros urat, a alcool parca, cu toate ca nu avea acest ingredient in compozitie, usca tenul, ma ustura ochii, curgea mai mult in chiuveta si imi provoca cosuri.Totusi, in momentul cand am descoperit ca Farmec a lansat o noua gama de produse de ingrijire a tenului, printre care si o apa micelara, am zis sa ii dau o sansa, sa vad ce e cu ea.


Ce spun ei: Curata bland fata, ochii si buzele prin captarea de catre micelii a machiajului, sebumului si a altor impuritati, fara a agresa pielea. Contine Aquaxyl ce ofera pielii hidratare optima, Bisabolol si ulei din Flori de mac, cu proprietati calmante, relaxante, antioxidante. Se aplica pe fata, gat si decolteu cu ajutorul unui disc cosmetic. Nu necesita clatire.

Ce spun eu: Sa incepem cu ambalajul, ca de obicei, cel care lasa o prima impresie. Acest produs are pompita, doamnelor si domnisoarelor, asta insemnand ca nu o sa mai risipesc produs prin chiuveta din cauza orificiului de dozare prea mare. Este cea mai igienica metoda de dozare, cea mai spornica si pe mine ma incanta mult de tot. Folosesc aceasta apa micelara de mai bine de 3 saptamani, si nu am avut deloc probleme cu pompita, functioneaza la fel de bine ca prima data.


Apa micelara hidratanta este transparenta, si face putina spuma la aplicare. Mirosul este subtil, floral, si se pastreaza pe piele cam jumatate de ora, asta daca decideti sa nu clatiti apa micelara de pe ten.


Dupa o scurta cercetare a site-ului Farmec, am aflat ca uleiul organic din flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.

M-a incantat faptul ca aceasta apa micelara hidratanta se preteaza varstei mele, este recomandata pentru ten normal si mixt - al meu este normal, si este testata dermatologic. Se recomanda a se pastra la o temperatura cuprinsa intre 15-25 grade Celsius.

Eu am folosit apa micelara hidratanta in fiecare seara, indiferent daca am aplicat sau nu machiaj pe ten. Am aplicat-o cu ajutorul unei dischete demachiante, pe care am pus cateva pompite de produs. Inlatura cu succes produsele de machiaj: BB cream-ul, fondul de ten, corectorul, rujul - inclusiv cel rezistent la transfer, rimelul si eyeliner-ul. Stiti deja ca eu folosesc demachiantul bifazic pentru demachierea ochilor, mi se pare a fi cel mai eficient si delicat mod de a demachia ochii, dar am fost curioasa sa vad cum functioneaza aceasta apa micelara, si nu m-a dezamagit - a inlaturat destul de usor machiajul ochilor, fara sa im irite acea zona delicata.  Am avut si momente de lene in care am folosit doar aceasta apa micelara hidratanta pentru ingrijirea tenului, fara a o mai clati si fara sa aplic creme sau serumuri, si dimineata tenul meu inca se simtea hidratat.

Aceasta apa micelara hidratanta este bine formulata, nu contine parabeni, nu contine coloranti artificiali, dar contine parfum - la sfarsitul listei, ce-i drept, deci in cantitate foarte mica, ingredient ce poate fi iritant in cazul persoanelor cu tenul sensibil. Eu nu am avut probleme de genul, nu mi-a creat nici cosuri, nici puncte negre, am simtit cum imi curata eficient tenul, cum il calmeaza, iar dimineata mi se parea ca arata mai bine, mai luminos si mai curat. Nu lasa reziduuri pe piele, comparativ cu demachiantele cremoase, asa ca primeste si aici o bila alba.

Pretul acestui produs este decent, iar raportul pret-calitate foarte bun. Recunosc ca aceasta apa micelara chiar mi-a placut, si nu-mi pare rau ca am decis sa ii mai dau o sansa acestui tip de produs, asa ca o voi recumpara cu siguranta.

Ingrediente:


Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: 15 lei.

Unde se gaseste: online, pe farmec.ro si in hypermarketuri.

Voi ati incercat noua gama de la Farmec, Gerovital Plant cu extract de ulei de flori de mac?

Kiss Kiss.

Share:

31 comentarii

  1. Eu testez lotiunea tonica si este chiar foarte placuta. Ma gandesc serios sa ii fac si un review pe blog. Multumim pentru impresii, chiar azi ma uitam lung la ea in DM. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu lotiunea tonica, cred ca o sa ii dau si ei o sansa. Multumesc pentru vizita!

      Ștergere
    2. Hello, Am scris mai devreme un comentariu, dar am scris in loc de lotiune tonica apa micelara :) imi era gandul la postarea ta. Voiam sa iti zic ca, daca te decizi sa incerci lotiunea tonica sper sa iti placa si sa ne spui si noua, curiosilor. De asemenea, un alt motiv pentru care iti scriu este pentru a spune "MULTUMESC" pentru faptul ca ai listat blogul meu in lista ta. Este o bucurie si onoare, am procedat la fel cu mult drag. Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa!

      Ștergere
    3. Multumesc si eu, din suflet, pentru add. Am sa iau in considerare acea lotiune tonica, mai ales ca mai am putin si termin cea folosita in prezent.

      Ștergere
  2. am vazut noua gama dar nu am incercat nimic, desi ma tenteaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am apa micelara si crema de ochi, trebuie sa ii fac si ei un review cat de curand :D

      Ștergere
  3. Arata foarte bine, si sper sa mi le cumpar si eu curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fan micelare si sper sa o incerc si eu pe viitor.De lapte demachiant nu mai vreau sa aud.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am renuntat la laptele demachiant. Cred ca mai am unul singur prin stoc, ramas printr-un dulap.

      Ștergere
  5. Trebuie sa o cumpar si eu cat de curand <3 M-a convins articolul tau <3 Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Cu mare parere de rau, nu reusesc sa exprim a ce miroase, i can`t put my finger on it. Pot sa zic insa ca miroase floral si foarte foarte frumos. :)

      Ștergere
  7. Pe asta n-am incercat-o, o pun pe lista, merci de review <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam ca si cei de la Gerovital au apa micelara. cred ca o data lansat un produs cu o denumire noua pe piata care da rezultate toate firmele preiau acea idee. La fel s-a intamplat si in cazul BB cream-urilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa ar si trebui sa stea treaba. Acolo unde exista cerere, trebuie sa fie si oferta, nu? :D

      Ștergere
  9. N-am incercat nimic din noua gama dar folosesc alte produse Farmec si ma declar foarte multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca produsele Farmec sunt produse bune, toata copilaria mea am vazut-o pe mama folosindu-se, si la varsta ei nu prea isi arata varsta.

      Ștergere
  10. Nu am folosit prea multe produse de la Gerovital si in ceea ce privesc aceste produse noi nu am apucat sa le folosesc. Pare tentant acest produs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput sa le iau, pe rand. Imi plac produsele Farmec, sunt ieftine si bune.

      Ștergere
  11. Mie nu imi place mirosul gamei, deci nu o sa le incerc. Dar au produse bune, folosesc si eu cate ceva de la ei. :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt disperata dupa mirosul gamei, as vrea si un parfum care sa miroase asa :D

      Ștergere
  12. Tocmai folosesc acest produs și ce mă deranjează la ea este chiar mirosul. Miroase a flori de mac, pentru mine fiind un miros ușor neplăcut și destul de puternic.
    Apa micelară își face bine treaba și îmi place sistemul ei de dozare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-am achizitionat acest produs datorita review-ului tau. :)

    RăspundețiȘtergere