La ce mai viseaza Claudia # 108 - Activitati pentru zile ploioase

Buna fetelor,

Nu stiu cum e in restul tarii, dar la mine ploua. Si ploaia, pentru mine, aduce o stare cu chef de leneveala. Si ma gandeam sa va pun o melodie de ploaie, dar cred ca am mai postat-o pe blog, asa ca am hotarat sa fac o lista cu activitati bune de facut in zilele ploioase :D


  1. Sa gatim - de acord, si chiar ma gandesc sa fac niste saratele cu branza mai spre seara. Pana atunci, ma bucur de un canoi de 1 litru de ceai cu aroma de mere. Yummy.
  2. Sa craft-uim - si aici sunt de acord, mai ales ca n-am prea avut de mult timp de DIY. Idei am multe, ma gandesc chiar sa fac o rubrica pe blog, sunt curioasa daca v-ar placea!
  3. Sa citim - vremea ideala pentru o cana de ceai, un pat calduros si o carte buna. Recunosc, cu rusine, ca in ultima vreme n-am mai reusit sa imi organizez timp si pentru citit, dar lucrez la asta :)
  4. Sa ne ocupam de flori - daca sunteti fanele florilor la ghiveci, o zi ca aceasta este numai buna sa o "sacrificam" pentru ingrijirea lor. Eu sunt posesoarea unei singure flori de ghiveci - o orhidee, dar planuiesc o mica gradina zen cu suculente :D
  5. Sa ne uitam la filme - activitate sora cu cititul, se poate realiza in aceleasi conditii. Eu mai am cateva seriale cu care trebuie sa ajung la zi, asa ca nu e vreme de perdut.
  6. Sa ne rasfatam - o cada de apa fierbinte si un spumant de baie parfumat sunt ingredientele unei sesiuni de rasfatare. Nu uitati de masti hidratante si  de ingrijirea unghiilor.
  7. Sa dormim - daca tot ne imbie vremea, de ce nu?


Voi ce faceti intr-o zi ploioasa?

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii

  1. eu am avut vreme numai buna de fugit pana la Varset :)

    RăspundețiȘtergere
  2. la capitolul cu cartile, te astept! eu am bucatarit ieri o gramada, era un miros frumos in casa, de placinta, si cald de la cuptor...mi-a placut duminica asta

    RăspundețiȘtergere