La ce mai viseaza Claudia #110 - Beauty blogger la lopata si urmarile sale

Buna fetelor,

Pare ciudatel titlul, nu? Oh well.... v-am mai zis, pe ici, pe colo, visul nostru ( al meu si a sotului) de a ne muta, pana in toamna, la casuta noastra, nu? Si de aici a inceput totul. Dorind sa terminam cat mai repede treaba, am considerat ca o persoana in plus la munca nu strica, asa ca I put on my dancing shoes m-am imbracat in haine de scandal si m-am pus si eu pe treaba. In fiecare zi aproape, dupa munca, hop in hainele de care va ziceam mai sus si la munca, Claudia, fiindca lucrurile bune nu vin celor care asteapta, ci se intampla celor care muncesc pentru asta. Am dat la harlet, la lopata, am carat lemne, caramizi, boltari & co. de mi-au iesit pe ochi, nu alta :)

Via

Ieri dimineata, pe la ora 8 si ceva, eram in prin proces de munca. Si chiar ma gandeam sa-mi scot telefonul si sa fac o poza astistica, cu mine in plina harnicie. Si in acel moment m-a traznit. Nu, nu inspiratia, cum ati putea crede, ci o durere cumplita de spate, de am crezut ca mor. M-am dus acasa, incet, incat, strabatand un drum de maxim 1 minut in vreo 10. La orice miscare brusca, fortata, sau relaxata, durerea revenea atat de tare, incat imi venea sa ma pun jos, in mijlocul drumului si sa urlu de durere. Stiam ca asa n-am sa rezolv nimic, asa ca mi-am continuat drumul, strangand din dinti.

Ajunsa acasa, am incercat sa ma descalt. Nu era pentru mine o supriza faptul ca nu ma puteam apleca, deja ma asteptam la asta, insa a mai durat inca vreo 15 minute sa reusesc sa-mi dezleg sireturile. Si in timp ce mie imi inotau ochii in lacrimi de durere, Mitzoi motanul a venit sa se joace cu sireturile mele pe care eu incercam sa le dezleg, iar Lola, catelusa noasta, cauta si ea joaca.

Nici nu mai stiu cum am ajuns in pat, am luat cateva analgezice si mi-am anuntat sotul de cele patite. S-a dus, dragul de el, si mi-a luat Sindolor, si toata ziua m-a uns, m-a ajutat, a avut grija de mine si mi-a adus mancarea la pat. Am cel mai bun sot de pe fata pamantului, garantat!

Nu va mai spun toate detaliile dureroase, tin sa va precizez ca si mersul la baie era o corvoada pentru mine, iar miscarea de pe o parte pe alta in pat se lasa cu hohote de plans de durere. Astazi am apreciat, inca o data, cat de utile sunt servetelele umede si cat de important si necesar este samponul uscat la casa omului.

Sper ca maine sa ma trezesc ok, sa reusesc sa ma duc la munca si sa revin la activitatile cotidiene. Concluzia acestei postari? Hmmm... de abia astept sa-mi treaca durerea de spate sa ma intorc la treaba? :)

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!

Share:

6 comentarii

  1. Oh, pai asta nu e bine deloc, ai grija de tine...da-o incolo de casa, mai importanta e sanatatea ta...stay safe ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te faci bine repede, sunt nasoale durerile de spate,am avut o perioada in care am stat pe burta pe coltar,ca pe suprafete mai tari parca nu ma mai durea. :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ufff, astazi si eu stau in pat si ma tanguiesc de durere de spate, cam din aceleasi motive, deci te inteleg. sa te faci bine repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja merg cat de cat ok, fara sa injur de toate cele. Cred ca e spre bine, maine sper sa dansez :D Insanatosire grabnica si tie.

      Ștergere