Shopping haul - Comanda iherb # 12

Buna fetelor,

Luni a ajuns in posesia mea comanda aceasta, plasata pe data de 16 februarie, seara. Partea mea de comanda a fost de aproape 21 dolari, am platit prin Pay Pal - cea mai sigura metoda de plata, iar transportul a fost 4 dolari. Aceasta a fost captura mea:



  • Now Foods Apple Fiber - 340 g, luate de AICI. Bune pentru buna functionare a sistemului digestiv. Inca nu le-am incercat, dar am inteles ca are gust de mere. Astazi cred ca o sa bucataresc :D
  • Nu Naturals Oat Fiber - 454 g, luate de AICI. Tot pentru buna functionare a sistemului digestiv, dar acestea au insa 0 calorii. Le-am folosit deja, am facut cei mai crocanti biscuiti. Daca va intereseaza, as putea sa postez intr-o zi si retete, mai ales ca sunt fara zahar si grasimi.
  • Set Andalou Naturals, Get Started Brightening - AICI, pentru ten normal si combinat, contine 5 produse de ingrijire: cleanser (24 ml), masca Pumkin Honey Glycolic (15 ml), tonic (30 ml), crema de zi (12 ml) si crema de noapte (12 ml). Am profitat de reducerile de 20 % fiindca deja aveam acasa crema de zi, care mi-a placut foarte mult, asa ca am zis sa imi comand tot setul, mai ales ca avea un pret prietenos. Ca sa va faceti o idee cat de convenabil este sa le cumparati la set, eu va zic doar atat - doar crema de fata de zi, varianta trial, cumparata separat, este 1/3 din pretul setului. Smart, nu? Daca va intereseaza alte tipuri de pachete, pentru ten uscat, acneic sau matur, le gasiti AICI. In plus, setul vine cu acea banderola atasata, care il face ideal pentru un cadou.
  • Madre Labs Uncented Hand Cream with Argan Oil Nut - 71 g, luata din categoria trails, de AICI cu doar 10 centi. Contine doar ingrediente organice, nu contine parabeni, coloranti, conservanti chimici, nu este testata pe animale. Momentan am pus-o la loc de cinste, dar cred ca o sa invinga curiozitatea mea si o sa o deschid mai devreme decat am planuit.
  • Now Foods Xyliwhite Toothpaste Gel Cinnafresh - 181g, luata tot din categoria trials, de AICI, cu doar 1 dolar. Pana acum nu am folosit pasta de dinti cu alte arome decat cele clasice (si uneori cu bubble gum, pentru copii), insa am citit lucruri foarte bune despre ea, si pretul foarte mic m-a convins sa o achiztionez.
Voi ce produse ati mai comandat de pe iherb?

Kiss Kiss.



Share:

10 comentarii

  1. setul de la Andalou il vreau de ceva timp, mi se pare grozav sa poti incerca si dupa daca te impaci cu el sa cumperi varianta full-size..astept impresii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentam am dintr-o comanda anterioara o crema, sper ca pe saptamana viitoare sa reusesc sa ii fac si un review!

      Ștergere
  2. mie nu imi place xzly... o luasem la fel, la trial, insa nu. mult mai faina e jason cu aroma de scortisoara (ca sa fim pe trend :)) ), pe care am comandat-o acum a doua oara. Sunt curioasa cum o sa ti se para tie!
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Adina! Acum am de teminat o alta pasta de dinti, cam in max o saptamana cred ca o trec la categoria empties, apoi o sa intre in teste. La urmatoarea comanda o sa pun in cos si cea de la Jason, sa vad diferenta!

      Ștergere
  3. Psyllium ai incercat, cred ca exîsta si cu fibre de mar / pectina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat Psyllium, dar in varianta noastra, de pe piata/ plafare. N-am gasit varinata cu mar sau pectina.

      Ștergere
  4. mie nu imi place pasta asta de dinti, e foarte slabuta fata de ce am mai folosit (jason). poate tie o sa iti placa... sunt curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aba astept sa o incerc, pana acum pot zice ca e tare aromata - inclusiv prin ambalaj, are aroma pregranta de scortisoara.

      Ștergere
  5. Eu inca n.am dat nicio comanda pe iherb. Asept sa mai strang banuti pe paypal... Unde vine comanda, la posta de cartier sau la cea vamala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a venit mereu la cea de cartier, avantaj foarte mare pentru mine. Apare ca si recomandata - pachet voluminos extern, si nu platesc nicio taxa pentru pachetel.

      Ștergere