Shopping Haul - Comanda Avon C 4/2016

Buna fetelor,

Astazi va prezint ultima comanda plasata la Avon. Mi s-a parut o campanie foarte multumitoare pentru reprezentanti, asa ca am jonglat putin cu unele cadouri cumparate pentru 8 martie si am primit destule cadouri si pentru mine. Sa va arat insa produsele primite, si apoi gratuitatile (click pe denumire pentru a ajunge pe site):



  • Spray odorizant pentru picioare Foot work - 100 ml, 7 lei - cumparat si recumparat in diferite arome si parfumuri, si cam toate mi se par la fel. Chiar era un must, am ramas fara acest tip de produs, asa ca am facut o afacere tare buna, in conditiile in care costa, in mod normal, vreo 10 lei.
  • Crema anti-bataturi intensiv hidratanta Foot Work - 75 ml, 6 lei - cumparata pentru sezonul in care balerinii revin la putere, si o data cu ei si bataturile de rigoare. Pe aceasta n-am mai incercat-o pana acum, dar va voi tine la curent cu efectele sale.
  • Fard de pleoape cremos rezistent la transfer - 3.5 gr, 10 lei, in nuanta Lasting Liliac. Cred ca am mai avut candva, tare de mult, un fard asemanator de la Avon, sau cel putin cu aceeasi denumire. Chiar daca ambalajul anterior era sub forma de tub, tin minte ca a fost super, asa ca am decis sa ii dau o sansa si acestuia, mai ales ca avea un pret tare atractiv.
  • Baza pentru fardul de pleoape - 3 gr, 10 lei - si acesta urmarit de ceva vreme, iar acum prins la cel mai mic pret din catalog. Despre acest produs, parerile se impart - ba e super, ba e nasol. Cum fiecare persoana este unica si diferita, am zis ca trebuie sa ii dau si eu o sansa, sa vad cum se comporta pe pleoapele mele.
  • Fard de pleoape lichid Supershock Vivid - 4 ml, 10 lei, in nuanta Crimson Trill. Este un fard de pleoape bifazic, care trebuie agitat bine si care promite o formula rezistenta. Pana acum n-am reusit sa ii gasesc review-uri complete pe internet, asa ca va voi tine la curent si cu acest produs.
  • Apa de pafum Far away Infinity - 50 ml, pret standard 64 lei, care se va lansa in campania C 5/2016. Este un parfum oriental-floral, cu note de marigold, iasomie indiana si vanilie, si cred ca se potriveste de minune cu perioada calda care se apropie. A fost una din gratuitatile ofertei, la comandarea a 3 produse Anew pentru ingrijirea tenului.
  • Apa de toaleta Be... daring - 50 ml, pret standard  36 lei, care se va lansa in campania C 6/2016. Are note de bergamota, magnolie si mosc, si cred ca s-ar potrivi de minune cu gusturile mele in ceea ce priveste aromele favorite. A fost cea de a doua gratuitate a campaniei, la comandarea a  produse Nutra Effects pentru ingrijirea tenului.
Voi ce produse ati mai comandat la Avon?

Kiss Kiss.



Share:

11 comentarii

  1. mie nu mi-a placut baza, dar am impresia ca am nimerit eu un lot prost ca fetele il laudau

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu astept niste produse, sa le folosesti cu mare placere :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut baza de fard, dar n.am folosit.o prea mult. Cred ca o sa ajunga la cosul de gunoi, o am de minim 2ani jumate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indicat ar fi sa zboare, produsele cremoase sunt o baza ideala pentru microbi si bacterii :D

      Ștergere
  4. Eu am de gând să-mi iau dischetele acelea cu acid glicolic 10%, în România le aduc, nu?
    Am folosit produse mai scumpe care au același scop (de fină exfoliere) și aflu de pe un blog al cărei autoare (profesionistă în domeniu) e ahtiată după exfoliere că și cele de la Avon sunt de calitate. (ar avea niște ingrediente în plus, dar nu dăunătoare, iar prețul nu e exorbitant).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca zici de cele de la Avon Solutions, gama profesionala, in ambalaj gri, nu? Parca despre ele citisem si eu pe site-ul Corinei (pasagera.ro), cum ca au ingredinete safe. Luna aceasta parca n-am vazut gama in catalog, dar pe site e posibil sa fie. Pretul e mic, pana in 30 de lei pentru 30 de bucati, daca nu ma insel.

      Ștergere
  5. Nu am mai luat parfumuri de la Avon de mult timp. Imi amintesc de clasicul far away si era un parfum placut si persistent. Mi-ar place sa il incerc si pe acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca l-am avut candva si pe cel clasic. Acesta nou are un parfum mai pe gustul meu.

      Ștergere
  6. Si eu auzit numai lucruri bune despre acea baza dar de cand mi am luat o cu o baza Nyx tot asa in borcanel , parca nu ma mai incumet sa aleg o astfel de baza , cred ca sunt genul celor lichide sau poate ca n am descoperit eu baza in borcanas perfecta pentru mine , m avut si eu un fard lichid de la ei intr o nuanta de gri metalizat , am scris acum un an depre el pe blog dar nu prea m a impresionat .Pupici 😘
    http://lifeismakeup.com/

    RăspundețiȘtergere