Review: Lotiune de zi Avon Anew Vitale SPF 25

Buna fetelor,

Astazi am un review si o scuza pentru voi. Sa incep cu scuza, sa mi-o iau de pe cap - pozele sunt facute prin iarna, la lumina ioc si la un telefon mai putin performant, asa ca au o calitate destul de slaba, care lasa de dorit. O sa va las oricum link si pe site, asa ca daca o sa doriti poze mai profi la acest produs le puteti vizualiza acolo.


Ce spun ei: Lotiune de zi SPF 25 UVA/UVB. Masati in fiecare dimineata pe fata si gat, dupa demachiere. Contine Benzofenona-3.

Ce spun eu: Aceasta lotiune de fata a fost primul produs din gama Anew incercat. Trecand de varsta de 25 de ani, am constatat ca tenul meu avea nevoie de ceva mai mult decat o simpla hidratare, si am hotarat ca preventia ridurilor este cel mai bun tratament.

Lotiunea de fata Avon Anew Vitale vine int-un tub mititel, de 50 de ml, care ocupa foarte putin loc in dulap si poate fi asezat pe capac, pentru a fi folosit cu usurinta. Are o textura usoara, de lotiune, cum ii spune si numele, si din acest motiv intra mult mai repede in piele, comparativ cu o crema. Are o culoare alba si un parfum foarte usor, floral, care ma dispune in fiecare dimineata cand o folosesc.

Cantitatea de produs din poza este indestulatoare pentru a fi aplicata pe fata si gat, dar si pe urechi, netezind usor pielea dinspre centru catre extremitatile fetei. O mica paranteza, totusi foarte importanta - nu uitati sa aplicati crema cu factor de protectie si pe urechi. O discutie de saptamana trecuta, purtata cu dna doctor dermatolog, m-a inspaimantat, aducandu-mi-se la cunostinta numarul alarmant de persoane cu melanom aparut pe urechi, din cauza lipsei de protectie solara.


Crema intra destul de repede in piele, cam in 5 minute maxim pot sa folosesc BB/CC cream fara a simti tenul gras. Nu lasa pelicula alba la aplicare, si simt ca imi lasa pielea hidratata si moale. Nu am intampinat nicio problema cu tenul pe perioada folosirii acestui produs, nu mi-am simtit tenul incarcat, nu mi-a aparut iritatii sau pete pe ten, dar nici cosuri, asa ca ma declar incantata de aceasta lotiune si as vrea sa o gasesc cu un SPF mai mare.

Stiu ca poate sunteti deja satule sa auziti/ sa cititi astfel de informatii,dar vreau sa ma repet si eu - soarele nu mai este demult prietenul nostru, iar neaplicarea de crema cu factor de protectie solara, atunci cand ne expunem la soare, este fatala pentru pielea noastra, chiar daca efectele nu se vad de la o zi la alta. Crema cu protectie solara se foloseste la fiecare contact cu razele solare, chiar daca durata este scurta. Cele mai bune informatii in aceasta directie vi le poate oferi un medic dermatolog priceput, asa ca nu ezitati sa ii cereti parerea in caz de nelamuriri.

Ingrediente:


Cantitate: 50 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: aprox. 25 lei, depinde de oferta si campanie.

Unde se gaseste: online, AICI sau la reprezentantii Avon.

Voi ati incercat aceasta lotiune Avon Anew Vitale cu SPF 25?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Daca produsele de make-up de la Avon ma tenteaza,produsele de skincare sau de protectie solara nici pe departe.Sunt sceptica ca ar fi de calitate buna,chiar si cele din gama Anew

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut suprize placute din partea lor. Nu toate mi-au fost pe plac, dar am gasit produse pe care le-as cumpara cu incredere a doua oara.

      Ștergere
  2. Faptul ca este o crema-lotiune ma atrage. Dimineata nu am timp de pierdut. Iar SPF-ul cred ca este pe primul loc la mine. Am ramas cu 3 pete din cauza ca in anii trecuti nu i-am acordat atentie. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai de asta m-a atras si pe mine, faptul ca este o lotiune, care intra mult mai repede in piele :D Nimeni nu are dimineata timp de pierdut :D

      Ștergere
  3. Nu am folosit aceasta lotiune, insa am mereu grija sa aplic o crema cu SPF. Dermatologul mi-a recomandat ca crema sa aiba cel putin SPF30. Mie mi-au placut cele de la La Roche-Posay si Uriage pentru ca am tenul sensibil si nu tolereaza orice produs. Ma bucur ca ti-a mers bine cu crema de la Anew. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe una de la La Roche Posay am pus si eu ochii, sper sa ajung luna aceasta sa o achizitionez. Kisses.

      Ștergere
  4. Nu am folosit niciodata creme din gama Anew dar, ma tenteaza. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am vazut ca are si un BB cream fain, poate campania urmatoare il comand!

      Ștergere
  5. au trecut ceva ani de cand nu am mai incercat creme de fata de la avon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte de asta, am avut si eu o pauza cam marisoara. Totusi, cea de la Anew m-a suprins placut.

      Ștergere
  6. Am avut o crema de fata anew vitale candva, demult. Acum nu prea le.as mai folosi. Cred ca au prea mult parfum in ele

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat deci nu ma pot pronunta. Folosesc alte produse de la Avon si ma impac bine cu ele. Ceea ce nu imi place este ca nu traduc ingredientele in limba romana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai incercat un produs de la Avon, de foarte mult timp. Insa imi place mult textura acestei lotiuni. <3

    RăspundețiȘtergere