Ghid de style - cum alegi costumul de baie potrivit

Buna fetelor,

Astazi vorbim despre costume de baie sau mai bine zis despre cum sa alegi un costum de baie potrivit in functie de silueta. Da, stiu, afara ninge linistit, dar daca va ganditi ca vara asta vreti sa mergeti in concediu undeva la mare si vreti sa aratati bine, nu trebuie sa uitati faptul ca un costum de baie bun se gaseste greu, asa ca acum este momentul ideal sa il cumparati. Daca sunteti aici pe blog de ceva vreme, stiti deja, daca nu stiti va spun acum: sunt mai mereu la dieta, incercand sa scap de niste kilograme in plus care se incapataneaza sa-mi arate dragostea lor si care nu vor sa ma mai paraseasca. Deci va dati seama ca pentru mine gasirea unui costum de baie potrivit siluetei mele, de clepsidra cu ore in plus, este cam greu. In ceea ce ma priveste, prefer sa nu tin cont tot timpul de tendintele din moda, fiindca am observat ca nu se pliaza mai mereu pe gusturile mele. De exemplu, stiti trendul acela de anul trecut la costumele de baie cu foarte putin material si foarte multe cordelute si bretelute? Ei bine, daca adaugam acel tip de costum de baie pe mine, arat ca o omida, colacei peste colacei. Si nici nu mai incep sa discut despre culorile alea neon, care imi provoaca alergii si dureri instante de cap.

Anul acesta sotul zicea ceva de o vacanta in Grecia. Nu s-a concretizat nimic inca, suntem inca in stadiul de decidere asupra locului unde am putea merge, metodei de transport - oscilam intre avion si masina personala, asupra pachetului ales. Si anul acesta vrem sa terminam si casuta noastra de vis, asa ca exista o posibilitate foarte mare sa nu mai avem bani de concediu :) Totusi, femeia e femeie, si eu ma gandesc deja la costumul de baie ideal.



Vreau un costum de baie one piece, ceva retro, pin-up girl style. Nu voi opta pentru negru insa, voi cauta un costum de baie cu un imprimeu colorat, care sa imi aduca buna dispozitie si zambetul pe buze. Vreau cupe de sustinere, fiindca fetele cu sanii mari stiu ca se intampla des accidente in mare, atunci cand sutienul nu sta fix la locul lui :) Slipul va fi clasic, din motive lesne de inteles - nu e ok sa iti arati posteriorul, chiar daca esti pe plaja. Deja am gasit si un pareo in culorile potrivite, asa ca de acum astept sa vina vara.

Voi ce tipuri de costume de baie preferati?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. nu am nici un costum de baie intreg, desi imi place cum arata ..cu toate acestea ma gandesc ca te bronzezi putin ciudat

    RăspundețiȘtergere
  2. costumele de baie dintr-o bucata sunt tare faine ca aspect dar la fel ca Bianca si eu cred ca e putin ciudat ca nu bronezi abdomenul si alte zone pe care le ascunde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta ar fi o problema, pana acum nu am pus asa problema. Mergem la nudisti? :)

      Ștergere
  3. Nici eu nu am nici un costum de baie intreg si il admir cand il vad pe un corp frumos

    RăspundețiȘtergere