Review and Swatch: Oriflame The One Illuskin Concealer

Buna fetelor,

Astazi vin cu un review al unui produs de machiaj, pe care il folosesc zilnic de mai bine de vreo luna si care ma incanta maxim, anti-cearcanul Illuskin gin gama The One de la Oriflame:


Ce spun ei: Corector ce oferă acoperire graduală ÅŸi un plus de luminozitate. ConÅ£ine tehnologia HaloLight™, ce amplifică luminozitatea ÅŸi estompează imperfecÅ£iunile, pentru un aspect final perfect. Formulă lejeră, non-grasă.

Ce spun eu: Sa incepem cu ambalajul, zic. Este la tub, flexibil si usor de manevrat, si din punctul meu de vedere, de germofoba convinsa, cel mai igienic tip de ambalaj din acest tip de produse. Aplicatorul este rezistent, dupa cum v-am zis il folosesc zilnic de mai bine de vreo luna si nu da niciun semn ca ar dori sa cedeze.


Eu am ales nuanta Fair Light, cea mai deschisa nuanta, fiindca eu sunt palida de felul meu, am tenul deschis la culoare si greu gasesc un corector bun care sa nu lase impresia ca sufar de vreo boala care imi face zona ochilor sa aiba alta culoare decat restul fetei. Pe site este disponibil in inca doua nuante, Nude Pink si Nude Beige


Eu il folosesc in fiecare dimineata, pe pielea curata si hidratata in prealabil cu crema pentru contur ochi. Este nevoie de o cantitate mica de produs, pe care o aplic cu ajutorul degetului inelar, care cica e cel mai bun si mai delicat aplicator pentru produsele pentru zona ochilor. Nu bag mana in foc ca ar fi asa, dar eu asa m-am obisnuit si asa imi place sa fac. Deci dupa cum ziceam, aplic cu ajutorul degetului inelar, tapotand usor, produsul incalzindu-se astfel in contact cu pielea.

Este cremos si se aplica cu usurinta, si este si foarte spornic. Nu se strange in liniile fine, nu dispare in mod miraculos de pe ten, nu imi usuca zona delicata a ochilor si nici nu imi provoaca neplaceri. Acopera decent cearcanele mele, si lasa un aspect de ten odihnit, chiar daca n-am parte in fiecare noapte de somnul de frumusete necesar. Eu nu il fixez cu pudra, ca n-am, dar rezista bine pe tenul meu normal. Daca aveti un ten gras, o pudra cred ca ar fi de folos.

Are o cantitate indestulatoare, de 10 ml, si un termen de valabilitate dublu fata de restul produselor de acest fel, asa ca o sa ma bucur de el timp indelungat. Pe mine personal ma oftica acele corectoare cu termen de valabilitate de 3 luni, pe care niciodata nu reusesc sa le termin la timp, irosesc produsul si banii aferenti. Cand o sa termin ce am pe acasa sunt sanse mari sa ma intorc la el si sa il iau "de bun", fiindca are un pret prietenos, este accesibil si are efect.

Ingrediente: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-3 OLEATE, CERA ALBA, PHENYL TRIMETHICONE, SILICA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CHLORIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BHT, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Cantitate: 10 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 18.90, dar il gasiti de multe ori la oferte de pana in 12-13 lei.

Unde se gaseste: la distribuitorii Oriflame.

Voi ati incercat acest concealer de la Oriflame?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Arata foarte tentant :) Cred ca o sa il incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu il folosesc, dar as incerca si ceva cu o acoperire mai mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca Catrice la borcanel, dar ai grija la nuanta! Eu l-am luat in nuanta 2, dar e prea inchis, il las pentru la vara!

      Ștergere
  3. Si eu il folosesc si sunt foarte multumita de el pentru ca nu imi provoaca iritatii

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit despre el cand s-a lansat dar nu l-am incercat inca

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat, dar am tot citit ca aceasta gama The One de la Oriflame este una reusita! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere