Beauty Alert: Luna femeilor, pe intelesul barbatilor - Nivea MEN, #creatapentrubarbati


Luna femeilor, pe înţelesul bărbaţilor
NIVEA MEN Creme. 
Perfectă pentru mâini, faţă şi corp.

Fetelor, poate ÅŸtiÅ£i deja că luna Martie e puÅ£in mai complicată pentru bărbaÅ£i. Au tradiÅ£ii de respectat, alegeri de făcut ÅŸi multe femei de impresionat. Adică pe voi. Ceea ce ne face să ne gândim… ce-ar fi dacă toate lucrurile ar fi create special pe înÅ£elesul bărbaÅ£ilor?

Aşa cum e NIVEA MEN Creme: prima cremă masculină de la interior la exterior, perfectă pentru mâini, faţă şi corp!

Apreciată de bărbaÅ£ii de pretutindeni pentru eficienţă, NIVEA MEN Creme are o textură uÅŸoară, care hidratează rapid ÅŸi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă. 
Împreună cu mirosul său pur bărbătesc, cea mai masculină cremă hidratantă e livrată în cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci când vrei şi rămâne închisă atunci când o închizi.


NIVEA MEN Creme.                                    
Perfectă pentru mâini, faţă şi corp.
#creatapentrubarbati 




Preţ recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).


Despre NIVEA MEN: 

Marca NIVEA MEN aparÅ£ine grupului german Beiersdorf AG ÅŸi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit ÅŸi creme pentru ten, până la geluri de duÅŸ, ÅŸampoane, produse de styling ÅŸi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire ÅŸi igienă personală ale bărbaÅ£ilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenÅ£ialul fiecărui bărbat ÅŸi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreÅ£e.   


Share:

2 comentarii