Beauty Alert: Luna femeilor, pe intelesul barbatilor - Nivea MEN, #creatapentrubarbati


Luna femeilor, pe înţelesul bărbaţilor
NIVEA MEN Creme. 
Perfectă pentru mâini, faţă şi corp.

Fetelor, poate ştiţi deja că luna Martie e puţin mai complicată pentru bărbaţi. Au tradiţii de respectat, alegeri de făcut şi multe femei de impresionat. Adică pe voi. Ceea ce ne face să ne gândim… ce-ar fi dacă toate lucrurile ar fi create special pe înţelesul bărbaţilor?

Aşa cum e NIVEA MEN Creme: prima cremă masculină de la interior la exterior, perfectă pentru mâini, faţă şi corp!

Apreciată de bărbaţii de pretutindeni pentru eficienţă, NIVEA MEN Creme are o textură uşoară, care hidratează rapid şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă. 
Împreună cu mirosul său pur bărbătesc, cea mai masculină cremă hidratantă e livrată în cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci când vrei şi rămâne închisă atunci când o închizi.


NIVEA MEN Creme.                                    
Perfectă pentru mâini, faţă şi corp.
#creatapentrubarbati 
Preţ recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).


Despre NIVEA MEN: 

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.   


Share:

2 comentarii