Beauty Alert - NIVEA Care: WOW pentru corp, WOW pentru ten, WOW pentru buzunarul tău!

Bucură-te de 100% hidratare cu 0% senzaţie grasă, în fiecare zi! 
Fără pic de efort, crema revoluţionară NIVEA Care îţi hidratează pielea în profunzime, cât ai zice „WOW”!
Prea mult timp pentru rutina de îngrijire încât se întâmplă să o dai o dai uitării?
Salvează timp şi include inovaţia NIVEA în ritualul tău de frumuseţe şi vei vedea că pielea ta rămâne intens hidratată! NIVEA Care se absoarbe rapid în piele astfel încât să poţi spune „Adio!” senzaţiei grase.



 De ce „WOW”?

  •   WOW pentru că este bazată pe o tehnologie nouă, cu cristale de ceară foarte hidratante, încorporate într-o textură foarte uşoară, de gel cremă. 
  •   WOW pentru că este perfectă atât pentru faţă, corp, cât şi pentru mâini, oferindu-ţi o îngrijire completă în cel mai scurt timp. 
  •   WOW pentru că este foarte prietenoasă cu buzunarul tău! 



După ce testezi şi tu inovaţia NIVEA Care, te încurajăm să îţi spui părerea pe Facebook, folosing hashtag-ul #niveacare. 
Preţ recomandat NIVEA Care: 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml 

Despre NIVEA: 
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.




Share:

5 comentarii

  1. Produsele Nivea sunt printre cele cu raport bun calitate-pret. Eu nu prea pot folosi orice fel de creme pentru ca am tenul sensibil dar cu cele de la Nivea nu am avut niciodata probleme.

    RăspundețiȘtergere
  2. este o crema foarte buna, chiar merita incercata

    RăspundețiȘtergere