Astazi a inceput campania Avon C 4/2016 - Top Oferte

Buna fetelor,

Astazi Avon a dat start la campania cu nr. 4 din 2016. La prima ora am plasat si eu comanda, de abia astept sa ajunga luni si sa ma bucur, atat eu cat si prietenele mele, de produsele comandate. Pana atunci, va las un preview a ofertelor, poate ceva va face cu ochiul. Daca doriti sa ajungeti pe site, dati click pe denumirea produsului.

In primul rand, in perioada 01.03 - 08.03.2016, la fiecare comanda primiti cadou un ruj persistent ExtraLastind in nuanta Vintage Pink, iar daca comanda este de minim 120 lei, primiti pentru doar 5 lei, valabil in perioada 03.03 - 23.03.2016.


Iata ce am gasit atractiv in brosura:

Rimel Big & Multiplied, cu efect de gene incredibil de dese, cu doar 20 lei, noua aparitie in materie de rimeluri, in nuanta Black sau Brown Black, cu o formula gel-crema, care promite sa nu incarce genele.


Ruj rezistent Ultra Beauty la doar 9 lei, cu o varietate de 10 culori de unde puteti alege:

Apa de parfum Little Black Dress, 50 ml, la doar 40 lei. Puteti alege intre varianta clasica (lemnal-orientala, cu note de ciclama, ylang-ylang si pruna), Little Black Dress Eau Fraiche (proaspat-orientale, cu note de ulei esential de lamaie, bujor, mosc), Little Red Dress (oriental-fructata, cu note florale, fructate, lemnoase) sau Little Pink Dress (floral-verde, cu note de petale de iasomie, bujor, mosc).
Spray-uri parfumate, 20 lei, 75 ml, in arome suave, ideale pentru primavara. Puteti alege dintre urmatoarele variante: Incandessense, Little Black Dress, Ultra Sexy Pink, Avon Luck, Rare Pearls, Avon Cherish.


Oricare doua ape de parfum, la 50 ml, fiecare, la doar 90 lei. Si aici oferta este variata, putand alege doua produse identice sau diferite: Treselle, Incadessence Flame, Mesmerize Black, Avon Femme, Avon Femme Idol, Avon Cherish, Far Away Bella Sunset, Perceive, Perceive Oasis, Perceive Dew.


Set Rare, format din apa de parfum si lotiune de corp, la doar 50 de lei, puteti alege intre Rare Amethyst, Rare Gold sau Rare Pearls.


Pur Blanca - o apa de toaleta la 30 lei, sau doua ape de toaleta la doar 50 lei. Puteti alege intre varianta clasica (oriental-florala, cu note de frezie, bujor, heliotrop), Pur Blanca Elegance (oriental- fructata, cu note de fructe de padure, iasomie, mosc alb), Pur Blanca Charm (mosc-florala, cu note de lacramioare, magnolie, mosc) sau Pur Blanca (floral-fructata, cu note de coacaze, trandafiri, fructe uscate).

Voi ce oferte interesante ati gasit in catalog?

Kiss Kiss.


Share:

9 comentarii

  1. mi-am ales si eu cateva produse, inclusiv rujul :).

    RăspundețiȘtergere
  2. oferta aceai cu rujul unde ai gasit-o? ca eu am plasat o comanda pe 3 martie si nu am gasit ceva info referitoare la aceasta oferta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Direct de pe site-ul Acon este oferta. Trebuie sa dai click la promotii, gaseai acolo.

      Ștergere
  3. n-am mai dat de mult o comanda la avon... mereu ma uit si nu ma hotarasc la nimic. adevarul e ca rujul merita. si la 5 lei apa de cutare... dar incerc sa fiu totusi cuminte si sa-mi vad de treaba mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Rimelul si un ruj mat am in Beautykit-ul MarieClaire, sa vad de ce sunt in stare :)), te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Am primit si eu rimelul in beauty kitul Marie Claire si un ruj mat, care e superb si vad ca si tine.

    RăspundețiȘtergere