Summer Glow - Bronzul irezistibil de la Nivea Sun

Vara aceasta parcă se lasă tot mai mult așteptată, nu-i așa? Știm că îți dorești ca acel soare arzător, care te îndeamnă la plajă și relaxare, să-și facă simțită prezența, tot mai mult.



Și mai È™tim că tu vei fi atracÈ›ia acestui sezon estival cu produsele de protecÈ›ie solară din gama NIVEA SUN Protect & Bronze ce accelează procesul de bronzare prin stimularea producÈ›iei de melanină, pentru un bronz irezistibil de frumos È™i un glow demn de invidiat. 

Mai mult, te bucuri de protecție sporită și de același miros unic, inconfundabil NIVEA Sun, în timp ce pielea ta capătă bronzul irezistibil dorit!

Bronz? Da, pentru toată lumea! 

Însă chiar dacă ești nerăbdătoare să obţii cât mai repede bronzul auriu, nu uita de sănătatea pielii tale și asigură-te că și cei dragi ție vor fi bine.

Descoperă produsele NIVEA SUN Protect & Bronze pentru un bronz irezistibil și alege-ți preferatul!

Dacă îți doreÈ™ti un produs eficient dar cu o formula matasoasa si delicata care să îți lase o senzaÈ›ie lejeră pe piele È™i să se absoarbă rapid, alege uleiul de protecÈ›ie solară NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30 (disponibil si in SPF 20) a cărui formulă transparentă oferă pielii un glow demn de admirat. 



Dacă îți doreÈ™ti o aplicare mai uÈ™oară È™i extrem de rapidă, adaugă în geanta de plajă spray-ul din aceeaÈ™i gamă. Nu-È›i fă griji dacă vrei să te bucuri de o baie în mare, uleiul È™i spray-ul sunt rezistente la apă. Cu toate acestea, pentru a spori protecÈ›ia È™i eficienÈ›a acestora, îți recomandăm să le aplici în mod repetat, filtrele eficiente UVA/UVB te vor proteja de soarele arzător si iti protejeaza pielea in profunzime. 



Datorită extractului natural din plante (rădăcină de licorice sau lemn dulce in medicina chinezeasca), care stimulează producÅ£ia de melanină proprie pielii, te vei bucura de un bronz natural, irezistibil ÅŸi de lungă durată. FoloseÈ™te-le în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural. 
100% bronz natural, 0% autobronzant.

Dacă rutina ta de îngrijire și protecție este mai clasică, optează pentru loțiunea rezistentă la apă NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 50 (disponibile si in SPF 20 si 30) ce asigură protecţie de încredere şi același bronz irezistibil. Cu același conținut de rădăcină de licorice care maximizează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină, produsul oferă un bronz natural, intens, irezistibil de frumos.



Nu uita de tenul tău! Crema pentru faţă cu protecţie solară şi efect de bronzare NIVEA Sun Protect & Bronze FPS 50

Special destinată pielii sensibile a tenului, crema pentru față cu protecÅ£ie solară ÅŸi bronzare rapidă de la NIVEA Sun Protect & Bronze asigură o protecÈ›ie eficientă împotriva arsurilor solare ÅŸi a deteriorării pielii pe termen lung È™i oferă tenului tău un aspect de bronz natural È™i uniform. 
Folosește-o în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural. 100% bronz natural, 0% autobronzant.



Ce mai aÈ™tepÈ›i? 
Sună-ți prietenii, fă-ți bagajele și dă startul verii cu bronzul irezistibil de la NIVEA SUN!

Share:

8 comentarii

  1. Si eu trebuie sa ma duc sa ii cumpar bubulinei crema ca ea se gaseste sa se joace numai in soare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele cu SPF sunt un must have vara.Am inceput sa le folosesc si eu mai intens de cand a venit caldura.
    Te pup1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le folosesc tot timpul anului, dar acum am ramas in pana de crema de fata cu SPF mai mare.

      Ștergere
  3. neaparat protectie, candva neglijam asta!

    RăspundețiȘtergere