La ce mai viseaza Claudia # 120 - 15 Weird Question Tag

Buna fetelor,

Luna aceasta incerc sa imi vin de tot in fire cu blogul, sa ma organizez mult mai bine si sa fiu activa cat mai mult in lumea virtuala. Incerc sa vizitez toate blogurile dragi mie (daca am sarit vreunul din schema, va rog sa veniti aici si sa ma trageti de urechi), si uite asa am dat peste acest tag pe blogul Ellei - http://www.ella-beautycorner.com/. Si cum n-am mai facut de mult un tag, am zis ca ar fi frumos sa ma auto-invit si eu, asa ca fara prea multe altele, va invit sa cititi:




1. What's a nickname only your family calls you? (Care este porecla ta pe care o folosesc doar cei din familie?)
Mitzi, pisucu, ceva de genul :D Eu sunt mai pisicoasa de felul meu, asa ca asa ma miorlaie lumea :)

2. What's a weird habit of yours? (Ce obicei ciudat ai?)
Oh well, cam multe, de felul meu. Eu sunt putin (mai mult) control freak, asa ca multe din obiceiurile mele ar putea parea ciudate pentru cei din jur. Cred ca cel mai des intalnit este incuierea usii de indata ce intru in casa, sau verificarea ei de mai multe ori. Mie nu mi se pare ciudat, dar multa lume zice altfel.

3. Do you have any weird phobias? (Ai fobii ciudate?)
Uneori, noaptea, mi-e frica sa ma uit in oglinda de la baie cand ma spal pe maini. Nu de fiecare data, doar uneori cand creierul meu isi bate joc de mine. Frica mea are de a face cu episodul cu Bloody Mary din Supernatural :) Si mi-e frica de bariere. Din alea care se ridica si treci cu masina. De fiecare data am impresia ca o sa imi cada una in cap cand trec pe sub ea.

4. What's a song you secretly LOVE to blast and belt out when you're alone? (Care este cantecul care te face sa te dezlantui cand esti singura?)
Pai, se modifica in functie de cantecele preferate din acel moment, eu sunt o persoana destul de zgomotoasa, asa ca la mine cam tot ce se canta se lasa cu dezmat. Si nu neaparat cand sunt singura, saracul meu sot trebuie sa imi indure uneori chinuirile de talent.

5. What's one of your biggest pet peeves? (Care e lucrul care te scoate din minti?)
Dar numai unul? Am o gramada! Oamenii care scuipa pe jos, care isi tocaie dintii, care molfaie cand mananca, care se scobesc in nas etc. etc. etc.....

6. What's one of your nervous habits?  (Care este obiceiul pe care il ai cand esti nervoasa?)
Urlu. Si uneori mai injur. Nu e lady-like, dar asta e. Daca sunt stresata, nu am zvacuri, insa prefer sa fiu lasata in pace. Ma enerveaza de mor oamenii care nu pot sta linistiti si trebuie sa faca ceva - sa se joace cu un pix, sa bata in masa, sa dea din picior. De mor!

7. What side of the bed do you sleep on? (Pe ce parte a patului dormi?)
De fiecare data, pe partea cea mai aproape de usa. Noi avem patul pe mijloc, si nu cred ca as putea sa dorm la perete daca dorm in pat cu cineva. Si dorm de fiecare data pe partea dreapta, si a patului, si a corpului.

8. What was your first stuffed animal and what was its name? (Care a fost primul animalut de plus si ce nume avea?)
Animalute de plus nu retin sa fi avut prea multe, tin minte un maimutoi (Eric) si o urangutanita, dar nimic special la ele. Am primit in schimb un catel de plus in primul an de facultate, mare, lung, si l-am folosit pe post de perna vreo 5 ani.

9. What's the drink you ALWAYS order at Starbucks? (Ce bautura comanzi de fiecare data la Starbucks?)
Tinand cont ca n-am Starbucks nici in judet, nici in judetele invecinate &co., intelegeti voi cum sa treaba, nu? Totusi, cand e vorba de iesit la cafea, prefer latte macchiato sau cafea neagra.

10. What's the beauty rule you preach.. but never ACTUALLY practice? (Care este regula de frumusete pe care o promovezi, dar nu o practici niciodata?)
Nu exista asa ceva, dar recunosc ca uneori nu aplic crema de picioare din cauza lenii. Nah, ca am zis-o. :)

11. Which way do you face in the shower? (Cum stai in dus?)
Cand stau sub dus, apa trebuie sa curga de la gat in jos. Daca imi vine apa direct in fata, ma apuca panica.

12. Do you have any 'weird' body 'skills'? (Ai aptitudini ciudate?)
Da, pot sa vorbesc cand nu trebuie :)) Lasand adevarul la o parte, nu cred ca am nimic special sau ciudat.

13. What's your favorite 'comfort food'/food thats 'bad' but you love to eat it anyways? (Care este mancare care stii ca nu e sanatoasa, dar o mananci oricum?)
Eu sunt intr-un stadiu de auto-educare, dar nu-mi merge de fiecare data. Cand ma apuca pandaliile, scap in carbohidrati si fac prapad.

14. What's a phrase or exclamation you always say? (Care este expresia pe care o folosesti tot timpul?)
"Really, nigga?" si "B*tch, please!"

15. Time to sleep- what are you ACTUALLY wearing? (Ce porti cand dormi?)
Acum, pantaloni scurti si maieu. Dorm foarte bine cand sunt imbracata subtire.

Cam astea au fost intrebarile si raspunsurile mele. Va invit pe toate din blogroll sa dati curs acestui tag, si pe oricine care doreste.

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa.

Share:

11 comentarii

  1. Haha si bunica se arata exasperata ca se inchide usa la noi cum intra in casa, nu esti singura. :))
    Nici eu nu suport apa direct pe fata, parca raman fara aer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa patesc si eu cu apa, ma panichez, parca nu mai am aer, parca nu mai pot respira. La mine e exclus din start dusuri din alea ca-n filme :)

      Ștergere
  2. tu cu oglinda si eu cu patul. Am vazut, in copilarie un horror cu un criminal care aparea de sub pat si le macelarea pe unele si, cand ma duc undeva unde exista "sub-pat", am niste stari ciudate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am vindecat de monstrul de sub pat, patul in care dorm n-are acel loc :D

      Ștergere
  3. Foarte tare cu oglinda . Mie îmi este frica de clovni . Cand vad cate unul pe strada mi se inmoaie picioarele , ma albesc la fata și imi vine sa fug cat ma tin picioarele ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit cu clovnii. Cu toate ca ar trebui sa fie amuzanti, se pare ca baga frica in multi oameni.

      Ștergere
  4. am sa il preiau si eu daca nu e cu suparare:D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. stii ca nici mie nu-mi place sa ma uit in oglinda noaptea? :)) sunt tare atenta la chiuveta de parca ar iesi moartea cu coasa din oglinda :))).

    eu cred ca am facut tag-ul asta deja :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si sotul meu mai indura chinuiri de talent :)))
    Mi-a placut tag-ul, il preiau si eu! Dar in cateva zile, ca abia reusesc sa ma asez 10 minute la pc...
    Pupici, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere