Shopping Haul - Comanda Ladys


Buna fetelor,

Stiti povestea aia cu "Blogosfera m-a facut sa o cumpar?". Cam asa ceva am patit si eu de data aceasta. Am vazut ca incepe lumea sa plaseze comenzi pe ladys.ro, hop si eu sa vad ce au acolo. Nu e prima comanda, in urma cu vreo 3 ani am mai plasat inca una, si stiam ca au produse bune, asa ca am zis ca ar cam fi momentul, mai ales ca am vazut cateva produse care mi-au facut cu ochiul.Daca vreti sa ajungeti pe site, dati click pe denumirea produsului:


Masca de fata exfolianta cu cafea - 100 ml, 12.78 lei - contine extract natural de cafea si ingrediente benefice pentru ten. E interesanta metoda de aplicare - se aplica, se maseaza, si apoi se lasa sa actioneze. Mi se pare mai interesant asa, plus ca are cafea.
Gel de dus cu cafea intens abraziv - 170 ml, 12.72 lei - tot cu cafea, si asta zice tot, nu? Sunt tare curioasa sa il incerc si presimt ca o sa faca o echipa buna cu acest gel de dus cafelos :)
Masca de fata Oxygen Bubble Mask cu piersici - 2 x 3.5 g, 6.63 lei. Aceasta a fost de fatpt marea atractie pentru care am plasat comanda. Masca de fata care se transforma intr-o spuma bogata - v-am mai povestit eu candva pe blog, la postarea de duminica, cat de mult imi doresc sa incerc o astfel de masca, Am ales varianta cu piersici, dar exista si varianta cu afine (eu sunt alergica si am zis pass). Am mai vazut pe ici pe colo masti din acest fel, dar cu preturi muuult mai mari, deci consider ca am facut o afacere foarte buna, Imediat cum termin de postat articolul, ma duc sa ii fac o proba :)

Comanda se poate face pe internet, pe site-ul lor, sau la telefon. In functie de valoarea comenzii, puteti primi un discount pentru aceasta intre 5-42%. Comanda minima este de 10 lei, si transportul este gratuit prin Posta Romana sau prin Curierat Rapid, Cataloage am primit vreo 5 in colet, si o punguta simpatica, deci sunt foarte darnici. Au si sistem de afiliere direct pe site, ceva in genul celui de pe iherb. Puteti sa faceti comenzi ca si distribuitori si sa va formati o echipa cu care sa lucrati, daca doriti sa va inscrieti, dati click AICI.

Voi ce produse interesante ati gasit la Ladys?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Imi place ce ti-ai luat. Sunt curioasa de gelul de dus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa iefine? Si se comanda asa usor? Nu ma gandeam...sa dau si eu tarcoale??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai stii ca eu urmaresc produsele ieftine si bune, nu? Da tarcoale, ca nu faci rau.

      Ștergere
  3. eu folosesc multe produse de la Ladys pentru ca imi convine ca le iau ieftin ca au reducerile pentru reprezentanti si sunt multumita de produse. Masca astept sa imi spui cum e. Eu folosesc multe chestii de la ei: geluri de dus, creme, fond de ten, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super. Sa faci o postare cu produsele favorite de la ei, te rog, poate imi completez si eu wishlist-ul.

      Ștergere
  4. Eu de mai bine de 7 ani sunt inscrisa la Lady's si acum am reluat comenzile ca mi s-a facut dor de produsele lor :D
    Masca si gelul cu cafea le-am avut si eu si mi-au placut la nebunie :). Sunt curioasa si de cealalta masca...o pun in whislist :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja am incercatasca cu oxigen, astept sa folosesc si al doilea plic si revin cu review.

      Ștergere