Review: Crema Mebra pentru ingrijirea calcaielor

Buna fetelor,

Mai tineti minte ca v-am aratat un colet cu produse noi de la Pentru Corpul Tau, ce urmau a fi testate? Pentru cine nu stie, Pentru Corpul Tau este un magazin online plin de produse de toate felurile, la preturi foarte bune. Magazinul online il gasiti aici, pe http://pentrucorpultau.ro/, iar daca va abonati la pagina de Facebook cu acelasi nume Pentru Corpul Tau veti fi la curent cu toate noutatile.  Astazi este randul celui de al doilea produs sa apara pe blog, dupa testarea sa amanuntita. Vedeta de astazi este crema Mebra pentru ingrijirea calcaielor:





Ce spun ei: Utila persoanelor cu calcaie crapate, cu piele ingrosata, aspra, intarita. Dupa baie, se aplica pe calcaie un strat subtire de crema, 3-4 zile consecutiv, apoi se indeparteaza stratul cornos prin frecare cu piatra ponce.

Ce spun eu: In primul rand tin sa va precizez ca nu am calcaiele crapate, deci nu am folosit-o pentru acest lucru, ci pentru a preveni o stare deplorabila a calcaielor. Crema vine intr-un tub tip squeeze, destul de maleabil, dar in acelasi timp rezistent, si are sigiliu, ceea ce garanteaza ca nimeni altcineva nu a umblat la ea. Poate va pare un lucru neinsemnat, dar pentru mine este foarte important, asa ca il precizez mereu pentru ceilalti germofobi din lume.



Crema are o textura groasa, bogata,o culoare untoasa si un miros mai aparte, putin medicamentos. Avand asemenea textura, nu intra prea repede in piele, asa ca trebuie insistat putin cu masajul talpilor.



Datorita texturii si timpului meu limitat, eu prefer sa o aplic pe talpi seara, apoi sa imi pun niste sosete de bumbac, pentru hidratare, si sa le las pana dimineata. Este foarte eficienta, dimineata crema este absorbita in totalitate, iar talpile raman catifelate.

Daca doriti sa o folositi conform instructiunilor, va recomand sa va inmuiati picioarele pentru 10 minute in apa calda si o solutie emolienta, stergeti bine talpile, apoi folositi piatra ponce sau o pila pentru talpi. Folosita regulat, are efectele scontate si lasa pielea fina si hranita. In plus, nu contine coloranti sau parabeni.

Chiar daca are o cantitate mica, este spornica, si presimt ca o sa ma bucur o perioada lunga de ea. Are un pret foarte accesibil si o recomand cu drag persoanelor care doresc sa aiba calcaie frumoase, atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece.

Ingrediente: Petrolatum (emolient), Lactic Acid (exfoliant leave-in), Lanolin (emolient, skin-identical, repairing), Paraffin (emulsifiant), Salicylic Acid (anti-bacterian, exfoliant leave-on), Dimetichone (silicon, emolient), Allantoin (anti-iritant), Parfum.

Cantitate: 40 ml.

Valabilitate: in functie de lot.

Pret: 4.60 lei

De unde se poate achizitiona: de pe http://pentrucorpultau.ro/, de aici.

Voi ati incercat aceasta crema pentru ingrijirea calcaielor de la Mebra?

Kiss Kiss.


Share:

16 comentarii

  1. nu prea am probleme cu calcaiele, dar daca vad ca se ”ingroasa” treaba, imediat iau masuri! o sa iau in calcul si aceasta crema

    RăspundețiȘtergere
  2. Mebra, parca e una si pentru cosuri, da! Are o compozitie complexa fata de untul de shea/ingredient singular dar eu cu asta ma descurc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru review, acum vara este foarte utila o asemenea crema, eu de obicei folosesc crema de galbenele, tot preventiv, dar parca vara zona calcaielor e mai uscata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vara, din cauza ca merg mai mult desculta prin casa patesc si eu asa, am avut si crema de galbenele, dar si aia intra greu in piele.

      Ștergere
  4. am avut spray-ul din gama si mi-a placut ;).

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am luat-o de la Plafar dar nu mi s-a parut ca face ceva, sincer. Sigur nu o mai cumpar :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe picioarele mele s-au vazut efecte, imi pare rau ca nu te-a multumit :(

      Ștergere
  6. Nu prea folosesc creme pentru calcaie, de lene :D stiu ca nu este bine, dar na :D xoxo

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat-o, insa descrierea nu suna rau. Cand se termina cea de la Farmec, pe care o am acum, poate ii dau o sansa. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere