Oferta Yves Rocher Iulie 2016


Buna fetelor,

Astazi va prezint oferta lunii iulie de la Yves Rocher, pe care tocmai am primit-o pe mail. Aceleasi trepte de oferta (odata pretul crescut, cu siguranta nu va mai da inapoi), si transport gratuit la 119 lei.
Asadar, avem urmatoarele promotii:


La comenzi in valoare de minim 59 de lei, puteti alege un cadou dintre cele 3 disponibile. Prima varianta ar fi setul din gama Vegetal, in valoare de 70 de lei, format din apa micelara calmanta 2 in 1 Sensitive Vegetal (200 ml) si masca pentru hidratare intensa Hydra Vegetal (75 ml). Acest set are cea mai mare valoare din cele 3 produse, si ar fi si alegerea mea la o comanda. A doua varianta ar fi rujul Absolut, 3.7 grame, in valoare de 39 lei. Se poate alege una din cele 2 nuante - Rosu Intens sau Roz Pudrat, si eu cred ca as miza pe roz, pare a fi o culoare foarte frumoasa si purtabila, fiindca in ceea ce priveste o culoare atat de intensa de rosu pe buze inca am retineri. Ultima varianta este un ulei exfoliant pentru maini, la 75 de ml, in valoare de 41 de lei. Contine arnica si seminte de capsuni, si promite o exfoliere eficienta si maini hidratate si frumos parfumate.

La comenzi in valoare de minim 129 lei, puteti alege un cadou din cele 2 variante disponibile. Prima varianta este concentratul pentru hidratare extrema Hydra Vegetal, la 30 de ml, in valoare de 65 lei, iar a doua varianta este supriza secreta, in valoare de 129 lei. Din experienta mea de pana acum in ceea ce priveste comenzile plasate pe Yves Rocher, eu va recomand sa optati pentru supriza secreta doar daca ati trecut de varsta de 40 de ani si va plac produsele pentru ingrijirea ochilor sau a fetei de la aceasta firma. Niciodata, in toate comenzile mele si ale prietenelor mele, plasate atat online, cat si prin formularul de comanda primit in posta nu am primit nimic altceva decat produse pentru ochi si o singura data un elixir pentru ten, total nepotrivit varstei mele. Aceasta este cea mai mare dezamagire in ceea ce priveste comenzile mele, asta daca ar fi sa exclud lipsa lor de seriozitate in ceea ce priveste trimiterea ofertelor prin posta, dar asta e o alta discutie, pentru alta data.

In plus, daca aveti comanda de minim 99 de lei, puteti achizitiona, cu doar 50 de lei, unul din seturile cu 3 bagaje Elegance + un produs cosmetic la alegere - crema delicata de corp cu mandarina, lamaie si cedru sau crema de fata antirid cu SPF 50. Cum creme de corp am cu duiumul, eu as opta pentru crema cu SPF, mai ales ca are si pompita si stiti deja cat de mult imi plac mie produsele cu pompita :)

Pe voi ce va atrage din ofertele lunii iulie?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Cadourile ma atrag mereu pe mine :))
    Ieri am fost pe la ei si am cumparat un gel de dus de zmeura si menta, apoi mi-au daruit unul micut de mango si coriandru. Mi-am facut in sfarsit cardul de clienta (sau cum i se spune, habar nu am :)) ) si abia astept sa imi ajunga ofertele acasa!! In Spania innebuneam dupa ofertele si cadourile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine n-a mai aparut o oferta acasa de la inceputul anului. Mai astept, mai am rabdare?!

      Ștergere
  2. mereu au oferte bune si se merita sa cumperi de la ei. Apa aceea micelara este chiar super si sa o primesti gratis nu-i de colea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa aia micelara o am si eu, cadou de la o revista. De abia astept sa o incerc dupa ce termin un bidon de juma de kil pe care l-am inceput!

      Ștergere
  3. Buna oferta!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere