Shopping Haul - Comanda Avon C 9/2016


Buna fetelor,

Astazi am in plan sa va arat ce a continut ultima comanda plasata la Avon. Teoretic am vrut sa va arat ieri, dar caldura si treburile administrativ-gospodaresti m-au impiedicat. Se pare insa ca de data asta n-am prea fost inspirata in alegerea produselor, si din start doua produse par sa se fi incadrat in categoria Fail. Initial, am zic ca iau doar o crema de fata cu SPF, ca tot am ramas fara, si nu stiam pe care sa o aleg, asa ca le-am pus pe ambele in cos. Stiind din experienta ca cei de la Avon sunt foarte darnici cu alcoolul din compozitia produselor, m-am gandit ca poate cea clasica din gama SUN+ are, asa ca am zis sa nu ma risc si sa o comand si pe cea Sensitive, ca aceasta sigur n-are. Cand colo, surprize-surprize. Cea sensitive are alcool, cealalta nu are. Si am dat-o putin in bara si cu crema SSS, dar stati sa va arat despre ce vorbesc. Pentru a ajunge pe site, dati click pe denumire:


Skin So Soft Enhance&Glow Body Cream - 200 ml, 15 lei - in catalog imaginea era foarte mica, si doar am dedus ca ar fi crema care mi-o doream eu, dar n-a fost sa fie. Eu de felul meu sunt tare alba, si nu prea am timp sa ma bronzez. Am avut in urma cu muuuulti ani o crema din asta, tot de la SSS, alba la culoare, pentru piele deschisa la culoare, care dupa cateva utilizari, lasa pielea usor colorata intr-o nuanta subtila de bronz. Am crezut ca e aceeasi formula, dar nu e. Aceasta e portocalie, si are sclipici fin in ea. Inca nu ii zic pas, ma gandesc totusi ca sclipiciul se va duce la spalare, si ca rezultatul va fi multumitor.
Tratament 5 in 1 pentru unghii Nail Experts - 10 ml, 10 lei - sunt la ultima sticluta de baza de unghii din stoc si acest produs chiar era necesar. La o simpla utilizare, lasa unghiile lucioase si cu aspect placut. Sa speram ca are efect si la intarire.
Avon Sun+ On the go Pure&Sensitive SPF 50 - 50 ml, 15 lei - crema de fata si corp, pentru ten sensibil, cu factor de protectie solara, rezistenta la apa, si cu alcool ca al treilea ingredient. A fost soc cand am vazut ca are alcool. Fiind bun si pentru corp, o sa incerc sa il folosesc pe maini sau pe picioare.
Avon Sun+ Crema pentru fata anti-imbatranire SPF 50 - 50 ml, 15 lei, m-a surprins in mod placut, fiindca ma asteptam sa contina alcool, si nu are. Maine dimineata o bag in teste, sunt curioasa de cum se prezinta pe ten.
Nutra Effects Spuma de curatare revitalizanta - 150 ml, 16 lei - promite curatare delicata si redarea echilibrului pielii, am luat-o cu speranta ca va face casa buna cu celelalte doua produse pe care le am din gama.
Avon Naturals Jeleu de dus - 175 ml, 11 lei - curioasa de acest produs, fiindca am vazut prin blogosfera ceva asemanator, de la Balea parca. Dupa ce l-am primit, mi-a revocat amintiri si cred ca l-am mai avut candva, dar nu mai tin minte cum era.

Cam asta a fost comanda mea, cu o postare inceputa pe la vreo 11 dimineata si terminata pe la 11 seara. Totusi, in apararea mea, a se vedea pozele de pe instagram - ma gasiti @claudiaschoice

Voi ce produse ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Am cam prins o frica de produsele skincare de la Avon, tocmai din pricina alcoolului. Sa le folosesti pe toate cu drag! Pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma cam feresc de unele, dar am gasit si produse minunate! Multumesc mult, Eva, Kisses!

      Ștergere
  2. Jeleu de dus.. cum suna :)) Nu am incercat pana acum, dar sunt curioasa. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu crema pentru fata si corp cu spf pentru piele sensibila.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai cumparat de mult timp ceva de la Avon. Totusi tin minte ca in urma cu ceva timp mi-am luat o crema de fata de la ei si am facut o iritatie urata. De atunci m-am alecuit. Imi plac produsele pentru make-up de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am mai luat nimic de la Avon in ultima vreme, cu exceptia fondului de ten caruia ii raman devotata pentru ca e destul de ieftin raportandu-ma la calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care e ala? Eu FDT nu folosesc, dar mi-ar placea sa am unul bun, in caz de nevoie.

      Ștergere
  6. O părere cat mai curand posibil despre cele 2 creme cu protectie solara, te rog. Chiar si pe email e ok. Si inca ceva despre ele: au si UVA si UVB? Ca nu-mi dau seama...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele au UVA/UVB si PA+++. Cea sensitive am am incercat-o. Intra rapid in piele, nu lasa pelicula alba. Dar are alcool denat in ea.

      Ștergere
  7. am inceput sa cam fug de produsele avon... la dm gasesc mai multe game, la preturi mai ok si cu ingrediente mai sigure

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine produsele Avon vor ramane mereu apropiate de suflet, dar e pacat ca nu au ingredientele online.

      Ștergere