Noutati in teste - Produse de la Pentru Corpul Tau


Buna fetelor,

Astazi am avut un moment de bucurie, cand m-a sunat curierul sa imi spuna ca are un colet pentru mine. Stiam deja despre ce era vorba - un colet cu o multime de cosmetice de la Pentru Corpul Tau, asa ca de abia am asteptat sa il deschid si sa va arat si voua ce contine. Dupa cum v-am mai zis in postarile anterioare, Pentru Corpul Tau este un magazin online cu preturi foarte mici, unde gasesc de fiecare data produse interesante si inedite. Pe pagina lor de Facebook posteaza mereu ultimele noutati si oferte, asa ca va invit sa le dati un like pentru a fi la curent cu tot ce e nou. Haideti sa va arat ce a continut coletul:




Ulei bifazic pentru baie Soliteint - varianta cu cocos si centella asiatica. Chiar daca nu se vede in poza, este format din doua parti albastre, una spumoasa si una uleioasa. Miroase demential a Bounty si de abia astept sa il incerc.
Crema epilatoare Epilex  Farmasi - inca sunt in cautarea cremei epilatoare perfecte, care sa actioneze repede, sa nu irite pielea si sa nu ma intoxice olfactiv. Aceasta crema promite rezultate in 5 minute, este pentru piele sensibila si are extract de trandafiri si unt de shea.
Masca de par Kallos cu keratina - mie produsele Kallos imi plac foarte mult, sunt ieftine si foarte bune, iar gamele pentru par pur si simplu fac minuni.
CC Nail Perfector Kallos - o baza de unghii protectoare, cu vitamine si ulei de jojoba. Am citit doar lucruri bune despre aceasta baza, asa ca n-am putut sa ii zic pas.
Gel Like Top Coat Kallos - pentru fetele pasionate de nail art e tare greu de gasit un top coat bun, care sa nu intinda modelul pictat, sa mentina mult culoarea pe unghii si sa se usuce repede. Sa vedem daca am noroc :)
Dizolvant pentru lacul de unghii cu acetona Quiz - tot pentru obsesia mea pentru manichiuri este aceasta acetona, sunt curioasa daca se ridica la nivelul asteptarilor mele.
Pila de sticla pentru unghii - am deja una pe care o folosesc, dar de care nu sunt prea incantata. Sper ca aceasta sa fie mai de efect.
Marker contur pentru ochi Kallos - nuanta 01, negru. Mi se pare foarte simplu si rapid de utilizat si este total diferit de ce am incercat pana acum.
Marker pentru sprancene Kallos - tot nuanta 01, dar de data asta fiind un maro foarte deschis, ideal pentru culoarea sprancenelor mele. Si despre acesta am citit doar lucruri bune, si cred ca o sa faca fata caldurii si o sa stea unde trebuie :D

Deja am inceput sa folosesc o parte din produse si voi reveni cu review-uri pe masura ce imi fac o idee despre ele.

Voi ati incercat produsele prezentate?

Kiss Kiss.




Share:

14 comentarii

  1. Sa le folosesti cu drag si sa ne spui despre ele, si eu le astept, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. cate minunatii.uleiul bifazic ma incanta foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de produse minunate,nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de goodies!!!!! Eu astept coletul lor in august. Dar doar ce am primit unul pe 14-15 iunie :D Sunt inclinata sa comand mai ales produse Kallos, mi se par geniale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Kallos sunt atat de ieftine si bune, incat mi-e frica sa nu le laud prea tare si sa le scumpeasca :)

      Ștergere
  5. Ce de bunătăți! Spor la testat si așteptam părerile tale

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bunatati! Asteptam pareri!
    Doar acetona am incercat-o si nu imi place, nu mi se pare ca sterge foarte bine si repede oja. :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag!
    Uleiul bifazic suna foarte bine.
    Am incercat produse Kallos, sunt excelente ca raport calitate/pret.
    Pupici.

    https://urbanbeautyjunkie.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere