Experienta mea cu Dormeo Siena Gel

Buna fetelor,

Dupa cum se vede si din titlu, astazi discutam despre experienta mea cu Dormeo Siena Gel. Am avut posibilitatea sa particip la campania #buzzdormeo, multumita Buzzstore si Dormeo Romania, si sa testez perna Dormeo Siena Gel, o perna inovativa, confectionata din spuma cu memorie si un strat de gel.





Ce spun ei: O perna cu design unic care te rasfata cu confortul moale al spumei cu memorie si care este umpluta cu gel racoritor te vs ajuta sa nu transpiri. Perna se pastreaza rece mai mult timp, ajutandu-te sa adormi mai repede si sa te bucuri de un somn mai relaxant. Spuma memorie se intareste in spatiile mai reci, in vreme ce gelul nu sufera modificari in functie de temperatura si isi mentine intotdeauna nivelul de confort.

Ce spun eu: Eu dorm cel mai bine cand e racoare. Dati-mi racoare, sau chiar frig, si sunt in mediul meu natural. Si asta de cand ma stiu. Are a face poate cu faptul ca parintii mei nu m-au infololit de mica, sau poate ca doar urasc eu caldura. De asta eu cel mai bine functionez pe temperaturi scazute, si cand ma gandesc la vara, nu ma gandesc la distractie, la plaja, la mare, ci doar la nopti caniculare, cand ies din casa doar sa nu simt patul arzand sub mine. Va dati seama cam cata bucurie a fost in sufletul meu cand am avut posibilitatea sa incerc o perna care promitea un somn racoros, nu?

Perna are o dimensiune clasica, de 50 x 70 cm, si are o husa detasabila, speciala, facuta printr-un sistem Airmash 3D, care permite aerului sa circule mai usor. Interiorul pernei este format din viscoelastica PU (spuma memorie si gel), care are avantajul de a fi moale, dar totusi sa isi mentina forma, sa sustina capul si zona gatului si sa ofere o senzatie de racoare. In plus, este anti-alergica, datorita tratamentului Clean Effect.



In mod normal eu dormeam pe doua perne, una din puf de gasca si una din poliester, varianta clasica. In timpul noptii, le invarteam - ba pe una, ba pe alta, ba pe o parte, ba pe cealalta, deoarece se infierbantau si nu reuseam sa dorm. Cand am primit perna Dormeo Siena Gel, le-am lasat pe ambele deoparte si am facut schimbarea. Initial ma gandeam ca o sa imi fie greu sa ma adaptez - cele doua perne aveau o anumita inaltime, si ma gandeam ca n-o sa fie compensata de una singura, dar am fost placut suprinsa sa vad ca noua perna este destul de groasa si inaltimea sa ramanae neschimbata pe decursul noptii. 

In ceea ce priveste senzatia de racoare, chiar functioneaza! Bine, sa nu credeti ca va veti simti ca atunci cand bagati capul in congelator, dar perna nu se infierbanta cum s-ar infierbanta in mod normal, si chiar se simte o senzatie placuta, racoroasa, in timpul noptii. Noaptea trece fara transpiratii, iar somnul este imbunatatit.

Husa este detasabila si se poate spala cu usurinta la masina de spalat, la temperatura de 40 grade, fara sa isi schimbe forma.

Daca va intereseaza, am postat si un filmulet pe Youtube, in care am prezentat perna cu toate avantajele sale. Vocea mi-a tremurat, am facut balbe peste balbe, am filmat si editat vreo 4 ore pentru 4 minute, asa ca fiti blande cu mine :)


Voi ati incercat perna Dormeo Siena Gel?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. daca da senzatie de racoare atunci e super. as avea si eu nevoie de o astfel de perna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ideea acestei perne si chiar asteaptam sa vad parerea ta ca eram indecisa. Foarte utile informatiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a fost utila postarea mea! Eu consider perna ideala, mai ales in sezonul cald!

      Ștergere
  3. suna bine, mai ales ca imi doresc de mult o perina de la Dormeo dar nu stiam pe care sa o aleg

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am avut o perna de la dormeo dar mi s-a parut foarte tare si trebuia sa dorm intr-o pozitie dreapta.

    din filmulet pare ca perna asta e moale. as folosi-o doar vara fiindca eu sunt exact opusul tau: dorm bine pe caldura :)).


    ps. esti tare draguta, nu te-am vazut pana acum :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alina! PS: Am aparut si eu, obligat fortat pe aici. Nu-s draguta, am filtre bune la telefon :))

      Ștergere
  5. Foarte interesant, de luat in seama!
    http://beautywithcriss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. 1 la mana - imi place maxim noua ta ”casuta”. felicitari!!!! 2 la mana - perna asta pare tare misto. te invidiez ca ai testat-o. la mine n-a vrut sa ajunga :(( sa te bucuri de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 la mana - multumesc! 2 la mana - multumesc! :) lasa ca o sa ai mai mult noroc data viitoare!

      Ștergere