Beauty Alert: Noua unealtă pentru bărbaţi: șamponul NIVEA MEN Active Clean


Bărbaţii adevărați nu se tem de provocări, oricât ar fi de dificile și de ce să nu o recunoaștem,
nu tocmai curate.

Ei au uneltele potrivite pentru a face faţă oricărei situații, iar când treaba devine murdară, NIVEA MEN le vine în ajutor cu o soluţie extrem de eficientă: cărbunele activ.

NIVEA MEN lansează cea mai recentă inovaţie: NIVEA MEN Active Clean, primul şampon care conţine cărbune activ, ingredient ce atrage murdăria ca un magnet! 

NOU! Şamponul Active Clean de la NIVEA MEN     
Noul şampon Active Clean de la NIVEA MEN  conţine o formulă inovatoare cu extract  de cărbune activ ce elimină impurităţile şi oferă o îngrijire eficientă, fără să irite scalpul. Recunoscut pentru puterea de curăţare şi purificare, cărbunele activ nu este utilizat doar în gospodărie sau în domeniul medical, ci a devenit ingredientul vedetă al noului şampon NIVEA MEN Active Clean.



Preţ recomandat: 12.28 Lei, 250 ml; 17.41 Lei, 400 ml

În funcţie de nevoile tale, încearcă şamponul NIVEA MEN care ţi se potriveşte cel mai bine. Cu un  design 100% masculin, şampoanele NIVEA MEN curăţă în profunzime şi rezolvă orice situaţie de murdărie.




Despre NIVEA MEN: 

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial şi numărul 1 în România*. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEAne pentru a realiza lucruri măreţe.  


* Date Nielsen®, Retail Audit, categoria personalizată de produse pentru îngrijire masculină, valoare vânzări iulie 2014 – iunie 2015, pentru Total România.

Share:

2 comentarii

  1. Cei de la Nivea au multe produse bune pentru barbati. Nu stiam despre acest sampon. Cred ca am vazut o reclama la el dar nu ma prinsesem ce face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa il iau si eusotului, sa vedem daca ii place. Crema Nivea Men i-a fost pe plac.

      Ștergere