Shopping Haul - Comanda Avon C 8/2016

Buna fetelor,

Astazi am primit comanda de la Avon si initial am zis ca nu o sa v-o arat astazi, fiindca si ieri am avut tot shopping haul si pe astazi aveam pregatit un review. Dar apoi m-am gandit mai bine si am zis ca sunt sanse mari ca sa ma trezesc peste vreo luna ca nu am facut postarea asta, asa ca este momentul sa va arat cumparaturile. Data aceasta am trisat putin, fiindca am comandat doar produse demo, care vor intra din campania 9. Totusi, ma gandesc ca am facut o chestie interesanta, fiindca sper ca pana incepe campania 9 sa reusesc sa le fac si un review.




  • Ulei Miracle Glow Nutra Effects - 30 ml, pret de lansare in campania C 9 de 25 lei. Contine vitamina E si 5 uleiuri hranitoare - ulei de babassu, ulei din fructul pasiunii, ulei de marula, ulei din cafea verde si ulei din seminte de in, care promit regenerarea pielii in profunzime.
  • Spuma de dus Planet Spa Revitalising Harmony - 150 ml, pret de lansare in campania C9 de 10 lei. Are extract de moringa si promite revitalizarea si calmarea pielii.
  • Masca de fata Planet Spa revitalising Harmony - 75 ml, pret de lansare in campania C 9 de 10 lei. Are extract de moringa, textura de gel, curata, hidrateaza si ofera senzatie de racoare.
  • Set de mostre Avon - ulei Miracle Glow, crema de fata Nutra Effects Ageless, parfum Full Speed Turbo, parfum Cherish Moments, parfum Attaction for Her.
Voi ce produse ati mai comandat in ultima vreme de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii