Wishlist Dresslink.com

Buna fetelor,

Despre Dresslink nu stiam prea multe. Vazusem la fete multe postari cu haine de pe acest site, si in mintea mea era doar un site cu haine, de peste mari si tari, de pe care chiar si eu am comandat candva o rochie, cum mi-am adus aminte mai tarziu. Am fost contactata de o fata de pe Dresslink, asa ca am reusit sa gasesc putin timp pentru a cerceta mai in profunzime problema. Am intrat pe site si am constatat, suprinsa, ca nu au doar haine, ci si genti, accesorii si produse de beauty. Iata ce mi-a atras atentia (click sub/pe poza pentru a ajunge pe site):

1. Rainbow Eyeshadow - numai uitati-va la acest fard sa vedeti cat de minunat este. Culorile sunt ideale pentru vara, este compact si numai bun de luat in vacanta - aveti 6 culori pigmentate intr-un ambalaj mic de tot.

2. Portofel cu model floral - arata super, si are 82% reducere. Eu am un fix cu portofelele, nu imi place sa le las sa se uzeze, asa ca le schimb destul de des. Acesta pare a fi mare si incapator, calitati esentiale pentru un portofel :D


3. Rochie bodycon mov - e mov, mai trebuie sa zic ceva? Cred ca nu. Chiar daca am cateva (mai multe) kilograme in plus, modelul acesta de rochie ma avantajeaza cel mai mult, asa ca deja am planuit ca va fi a mea pana la sfarsitul verii.


4. Set de 48 de waterdecals pentru nail art - pret mai bun decat pe orice site, si asta zice multe. Fetele pasionate de nail art stiu din nou despre ce vorbesc.


5. Set de 20 de pensule pentru machiaj. Pretul este ridicol de mic, la fel ca la mai toate pensulele de machiaj de pe site.


Voi ati plasat vreo comanda pe Dresslink?

Kiss Kiss.

Share:

5 comentarii

  1. portofelul este absolut demential in poza si nu imi vine sa cred ce reducere are. Abia astept sa il primesti sa vad cum arata in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Portofelul e adorabil! Te inteleg perfect, nici mie nu imi place sa se uzeze portofelele. De fapt nici gentile, daca stau sa ma gandesc. Trebuie neaparat sa fie in stare buna.
    Frumoase alegeri, nu stiam de acest site!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa patesc si eu cu gentile, ma apuca pandaliile cand se uzeaza, mai ales daca sunt incapatoare.

      Ștergere