Review: Exfoliant de fata Farmasi Exotic Fruits cu caise


Buna fetelor,

Continuam seria review-urilor pentru produsele de la Pentru Corpul Tau si astazi discutam despre un exfoliant de fata, varianta cu caise, de la Farmasi. Initial, doream sa incerc masca lor peel-off, dar nu s-au alinitat astrele cum am vrut eu, si m-am procopsit cu acest exfoliant.





Ce spun ei: Exfoliantul pentru ten de la Farmasi curata in profunzime si purifica pielea, lasand-o moale si radianta.

Ce spun eu: Exfoliantul vine intr-un tub squeeze, maleabil, care poate fi asezat cu usurinta pe capac, lucru care ma incanta, deoarece nu imi consuma mult spatiu de depozitare. Vine cu sigiliu, si v-am zis cat de important este acest lucru pentru mine, deci mai are inca o bila alba.


Are o culoare alb-galbuie, un miros autentic de caise, si granule exfoliante marisoare, de culoare maro. Granulele exfoliante nu sunt foarte bogate, ma gandesc ca din cauza ca este recomandat tuturor tipurilor de ten. O cantitate cat cea din imaginea de mai jos imi ajunge sa imi curat fata si gatul, asa ca preconizez ca o sa il pot folosi o perioada indelungata.


Mie imi place sa folosesc exfoliant cam o data - de doua ori pe saptamana, atunci cand imi simt tenul incarcat. De obicei folosesc seara, aplic pe tenul umezit in prealabil, masez usor si clatesc bine, si de fiecare data aplic un produs hidratant. Acest produs curata binisor si are o putere mica spre medie de exfoliere, deoarece granulele exfoliante nu sunt chiar atat de dense. Din aceasta cauza, cred ca acest produs poate fi folosit zilnic, seara, sau cel putin asa voi incerca eu sa il folosesc, si sa folosesc un alt produs, mai dens, pentru o curatare in profunzime.

Nu mi-a provocat neplaceri dupa utilizare, nu mi-a uscat tenul si nici nu mi-a provocat cosuri. Chiar daca pe el este specificat ca poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, din cauza granulatiei mari si a ingredientelor nu tocmai safe, nu cred ca se potriveste unui ten sensibil.

Ingrediente: Aqua (apa), Glyceryl Stereate SE (emulsifiant), Glycerin (ingredient reparator, skin-identical), Isopropyl Myristate (emolient), Cethyl Alcohol (emulsifiant), Cerearath 20 (emulsifiant), Paraffinum Liquidum (emolient), Apricot Kernel (exfoliant natural din caise), Polyethylene (agent de exfoliere), Propylene Glycol (umectant), Dimethicone (silicon), Alcohol Denat (iritant), Cocamidopropyl Betaine (surfactant bland), Carbomer (emulsifiant), Methylchloroisothiazolinone (conservant,iritant), Methylisothiazolinone (conservant, iritant), Fragrance (parfum), Triethanolamine (pH balancer), Tocopheryl Acetate (vitamina E), Benzyl Alcohol (conservant), Linalool (iritant).  

Cantitate: 100 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret; 9 lei.

De unde se poate achizitiona: din magazinul online Pentru Corpul Tau, de aici.

Daca doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati si reduceri, va invit sa dati un like paginii de Facebook Pentru Corpul Tau.

Voi ati incercat exfoliantul de fata Farmasi Exotic Fruits cu caise?

Kiss Kiss.


Share:

5 comentarii

  1. Si mie mi-a placut, dar fix si la mine tot asa s-au aliniat astrele, in loc de masca am primit exfoliantul :)))), te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place sinceritatea ta de mor! Clar pentru pielea mea sensibila nu ar fi potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate review-urile mele sunt sincere. Cine vrea minciuni sa se uite la televizor :)))

      Ștergere