Review: Demachiant Bifazic Kallos


Buna fetelor,

Stiti pasiunea mea cu demachiantele bifazice, nu? Stiti ca imi doresc, daca se poate, sa le incerc pe toate? Ei bine, iata ca am dat peste un produs despre a carui existenta nici nu stiam:




Ce spun ei: Ofera o demachiere eficienta in cazul machiajului rezistent la apa si concomitent ingrijeste zona sensibila a ochilor. Agitati bine blaconul si demachiati bine ochii cu un disc demachiant imbibat in lotiune.

Ce spun eu: Ce m-a atras in prima instanta a fost capacul. Am eu un fetish pentru capacele de tip Press, descoperita o data cu inceputurile mele pe iherb, fiindca acolo am vazut prima data astfel de capace. Mi se par a fi foarte safe, nelasand produsul sa evadeze din ambalaj, cand e vorba de transport.Apropo de ambalaj, este mic si compact, si se poate depozita cu usurinta in dulap sau pe etajera, neocupand mult spatiu.

Demachiantul in sine este format din doua parti,(o parte uleioasa si una apoasa) care trebuie agitate inainte de folosire. Ambele parti sunt transparente, acesta fiind al doilea produs de genul acesta incercat in aceasta cromatica, dupa cel de la Avon. Zic asta fiindca, in mod normal, partea uleioasa este de obicei colorata in albastru sau verde, din cate am incercat eu pana acum. De asemenea, nu are nici miros.

Ambalajul este opac, asa ca pot estima, in functie de greutate, cam cat produs mai am in sticluta. Aceasta tehnica nu este de prea mare ajutor multor persoane care traiesc cu spaima de a ramane fara produs, dar nu este un motiv pentru a renunta la acest demachiant. Din aceasta cauza nu va pot spune nici cat de repede se separa partile, dar pentru mine nu este un lucru deranjant deoarece folosesc in mod normal o discheta pentru ambii ochi, cate o parte pentru fiecare ochi.

Si ca sa termin cu ambalajul, tin sa va precizez ca nici combinatia lichid - capac press nu a fost una prea inspirata in ceea ce priveste functionalitatea produsului. Fiind bifazic, demachiantul trebuie agitat inainte de folosire. Si de aici vine partea tricky: cum sa pui produs pe discheta. Daca nu sunt atenta si nu apas bine capacul, risc sa improsc produs in toata camera in timpul agitarii. Daca l-am inchis bine, in momentul in care apas capacul risc sa improsc produs in toata camera fiindca se depune pe partea interioara a capacului, si iese cu presiune atunci cand aplic forta pe el. Plus ca daca am avut un machiaj mai intens si trebuie sa mai imbib inca o discheta demachianta in produs, risc sa imi alunece degetul pe capac. Am incercat initial sa ii dau capacul jos, dar orificiul de sub capac este foarte mare si nu pot doza produsul. Solutia gasita de mine a fost sa apas capacul, sa pun discheta peste si sa agit, dar nici aceasta nu ma incanta prea tare.


Demachiantul in sine este un produs foarte bun insa. Demachiaza usor atat rimelul normal si fardurile, cat si tusurile rezistente la apa sau eyelinerele foarte intense. In ceea ce priveste rimelul rezistent la apa, nu am informatii sa va ofer, deoarece eu ma feresc de asemenea produse, care au o formula mai puternica, si pot agasa genele mai mult. L-am incercat si pe buze, cand am avut produse mai dificile aplicate (lipstain) si s-a comportat de minune.

Este un produs bland si eficient si nu a trebuit sa insist cand l-am folosit, si astfel, nu mi-a provocat pierderi de gene. A fost, de asemenea, foarte delicat cu zona ochilor. Nu lasa in urma pielea grasa, si oricum, n-ar trebui sa va tot stresati din privinta asta. O demachiere corecta consta in folosirea unui produs solubil in apa dupa demachiere, care sa inlature orice urma de machiaj sau de demachiant ramas pe piele. Nu mi-a provocat mancarimi sau usturimi in timpul utilizarii si nu mai este nevoie sa va zic ca am reusit performanta sa mi-l bag putin si in ochi, nu? :)

Ingrediente: Aqua, Cyclopentasiloxane (emolient), Isohexadecane (surfactant), Isopropyl Myristate (emolient), Sodium Chloride (folosit ca element de legatura), Panthenol (vitamine B), Lactic Acid (leave-on exfoliant), Citric Acid (pH balancer), Benzyl Alcohol (conservant natural), Methylcloroisothiazolinone (conservant, poate fi iritant), Methylisothiazolinone (conservant, poate fi iritant).

Cantitate: 100 ml.

Valabilitate: 24 luni de la deschidere.

Pret: 6.90 lei.

De unde se poate achizitiona: de pe magazinul online Pentru Corpul Tau , de aici.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile si promotiile de pe site, ii gasiti si pe Facebook, tot cu acelasi nume Pentru Corpul Tau.

Voi ati incercat demachiantul bifazic Kallos?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Nu l-am incercat desi imi cam plac produsele Kallos. Avand totusi tenul foarte sensibil, prefer sa nu ma risc si sa raman la produsele care nu mi-au creat probleme pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca produsul este bun poate merge ,, transferat'" intr-un alt recipient mai sigur.eu am folosit bifazic de la Nivea dar vreau sa il incerc si pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O idee tare buna, am vrut si eu sa fac asta, dar n-am avut niciun recipient gol la indemana!

      Ștergere
  3. De la kallos am incercat doar masca cu palcenta care desi e foarte laudata, pe mine nu m-a dat pe spate. Insa demachiantul chiar ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere