Un dulce sanatos - Magiunul de Prune de Topoloveni

Buna fetelor,

De cate ori am vrut ceva dulce, dar ne-am abtinut din cauza ca ne gandeam la ravagiile pe care o sa le faca asupra siluetei. In aceeasi tabara sunt si eu, am uneori pofta de ceva bun, dar de fiecare data ajung sa nu-mi pot satisface dorinta, gandindu-ma ca toate produsele sunt pline de zahar, grasimi si conservanti.

Se pare insa ca astrele s-au aliniat cumva si am avut si eu noroc. Am avut posibilitatea sa incerc Magiunul de Topoloveni si am ajuns la concluzia ca este dulcele ideal, fara remuscari dupa consumarea lui.

Dupa cum stiti, sau poate nu stiti si aflati acum, magiunul de prune de Topoloveni este un produs 100% natural, fara zahar, fara conservanti, fiind facut dupa o reteta veche de mai bine de 100 de ani. Contine un singur ingredient - prune romanesti, crescute in livezi, netratate termic, fierte cu grija in cazane cu pereti dubli, la temperatura controlata, timp de 12-14 ore, pentru a evapora toata apa. In ceea ce priveste valorile nutritionale, aduce un aport optim de fibre alimentare, potasiu, bor, fier si calciu. Firma producatoare, SONIMPEX TOPOLOVENI este furnizor al Casei Regale a Romaniei. Este recunoscut si apreciat si in tara, dar si peste hotare, primind numeroase premii si distinctii - O Stea de Aur la Great Taste Awards 2015, competiÈ›ie organizată in Marea Britanie, Multiplu premiat „Superior Taste Award” de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian Traditional Taste“, Cod Operator NATO, Certificat Kosher sau Certificat HALAL.


Initial, imi era frica sa nu fie acru, gandindu-ma ca nu avea deloc zahar in el, dar la prima degustare, papilele mele gustative au fost cu adevarat satisfacute: gust puternic, potrivit de dulce (datorita faptului ca se folosesc fructe foarte bine coapte), exact ca magiunul copilariei mele, fiert de bunica toamna tarziu, din ultimele prune, afara in cazan, insa cu avantajul de a nu avea zahar adaugat.


Prima metoda de utilizare - clasica felie de paine unsa cu magiun, alaturi de o cana de ceai, ca atunci cand eram eleva in clasele primare, acesta reprezentand micul dejun ideal. Si nu m-am bucurat doar eu de gustul desavarsit al acestui magiun natural - mi s-a alaturat toata familia, si toti au apreciat acest produs.


Fiind un singur borcanel si multe guri pofticioase, n-am reusit sa-mi arat talentele de gospodina in crearea de delicatese cu ajutorul acestui magium, dar am reusit sa fac niste clatite umplute, care au fost atat de bune, incat nici n-au apucat sa fie trase in poza. :)

Daca doriti sa incercati si voi acest produs minunat, il puteti achizitiona fie online, www.magiun-sonimpex.ro  , cat si din magazinele proprii din Bucuresti : Bulevardul Carol I, Nr. 57, Sector 2, Bucuresti, Telefon 0722 638 756 sau Bulevardul C. A. Rosetti Nr. 26, Sector 2, Bucuresti, Telefon 0724 218 789. Daca nu sunteti din Bucuresti, puteti sa le gasiti si in magazinele partenere, in toata tara.

Eu ma declar incantata de acest produs, si cu siguranta il voi achizitiona pe viitor, pentru a ma bucura de un dulce sanatos si natural.

Voi ati incercat acest magiun de prune de Topoloveni?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii