Review: Lapte de corp cu efect de fermitate instanta Soliteint

Buna fetelor,

Astazi va prezint un produs pentru fermitatea pielii de la o firma de la care n-am mai incercat nimic pana acum. Ce m-a convins sa ii incerc produsele? Acest lapte de corp cu efect de fermitate instanta, la care ma gandeam ca ar fi tare frumos sa fie si adevarat. Sa vedem daca s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele.

Produsul este primit de la Pentru Corpul Tau, pe care ii puteti gasi pe site-ul cu acelasi nume  http://pentrucorpultau.ro/,  unde au o gramada de bunatati, dar si pe pagina lor de Facebook -https://www.facebook.com/PentruCorpulTau


Ce spun ei: ConÈ›ine cofeină È™i coenzima Q10 care hidratează pielea È™i o reface imediat după aplicarea produsului pe corp, reglând instant elasticitatea naturală È™i supleÈ›ea. Cofeina din compoziÈ›ie are rol de a arde grăsimile È™i datorită acestui lucru ajută È™i la diminuarea celulitei È™i la formarea punctelor de grăsime. Cele 7 extracte din fructe, revitalizează imediat zona unde este aplicat produsul. Uleiul de Argan ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii astfel încât pielea iÈ™i recapătă aspectul natural.

Ce spun eu: Sa incepem cu ambalajul, ca acesta este primul lucru pe care il vedem la un produs. Produsul vine intr-un recipient de plastic moale, cu un capac usor de manevrat, fara riscul de a-mi nenoroci unghiile.  In ceea ce priveste produsul in sine, ma asteptam sa fie, asa cum reiese din denumire, un lapte de corp, dar de fapt este o lotiune mai groasa, gen crema de corp, asa cum scrie pe ambalaj. Are o culoare alb-galbuie si un miros placut, in care se simte o tenta de plante si ceva din aroma uleiului de argan, dar care nu se pastreaza aproape deloc pe piele.


Eu am ales sa aplic acest produs in fiecare zi, cu precadere seara, dupa dus, pe abdomen, fese, coapse si picioare, si de foarte putine ori dimineata. Nu este nevoie de o cantitate mare de crema, dar pentru a intra in piele, este nevoie de putin masaj.

In ceea ce priveste eficienta sa, stiti deja ca tratament anti-celulita minune nu exista in afara de Photoshop :) . Eu am observat insa o piele hidratata dupa utilizare, hidratare ce tinea pana la urmatorul dus. Nu am cautat la acest produs nici diminuarea celulitei si nici arderea grasimilor, alte utopii menite doar pentru sistemul de marketing, dar am vazut ca ofera fermitate si o piele mai fina dupa o perioada de utilizare constanta, lucru care m-a multumit pe deplin. Desigur, in timpul utilizarii acestui lapte de corp, am consumat destula apa, m-am ferit de prajeli, grasimi si dulciuri, si am incercat sa fac, pe cat posibil, putina miscare.

Ingrediente:


Valabilitate: inscrisa pe ambalaj.

Cantitate: 250 ml, cu toate ca pe site este trecut 500 ml.

Pret: 24 lei.

Unde se gaseste: online, pe http://pentrucorpultau.ro/, AICI

Voi ati incercat acest produs pentru fermitate instanta de la Soliteint?

Kiss Kiss.


Share:

4 comentarii