(P) Joaca + educatie = Distractie

Buna fetelor,

Chiar astazi discutam cu o colega de birou cum ca mi-ar placea foarte tare sa sarbatorim si noi Halloween-ul, nu neaparat din alte considerente, cat pentru decoratiuni si costume de Halloween pentru copii. De mica am fost fascinata de maratonul de filme pe care-l dadea in apropierea acestei sarbatori, de diferitele costume prezentate, si incercam, de fiecare data, sa-mi confectionez si eu un costum asemanator. Si tare suparata eram ca nu-mi iesea nicio costumatie, si in plus, nu gaseam in micul meu oras niciun magazin care sa comercializeze astfel de tinute.

Acum lucrurile stau altfel. Chiar daca nu mai am dorinta sa ma costumez eu in diferite personaje de poveste, am o nepoata de 11 ani, care sarbatoreste la scoala, in fiecare an, Halloween-ul. Si fac serbare, decoreaza sala cu dovleci sculptati, schelele si fantome, au loc activitati specifice si desigur, se premiaza cel mai frumos si mai inspirat costum. Anul trecut a vrut sa fie mumie, asa ca s-a imbracat intr-o bluza si o pereche de pantaloni albi, si s-a infasurat in hartie igienica alba. Ideea a fost buna, dar nu a luat in calcul si vremea de afara, iar pe la jumatatea drumului a inceput ploaia, asa ca i s-a cam ruinat costumul.

Ca sa nu se repete istoria de anul trecut, vacanta aceasta am cautat online site-uri de unde sa-si achizitioneze un costum cu care-si va asigura locul I la concursul de tinute:




Si chiar daca era vacanta, am cautat si niste jocuri educative pentru copii, cu care sa ne jucam si sa invatam lucruri noi in acelasi timp:




Si cum tot se apropie ziua nepoatei si Craciunul, ma gandesc ca tot de pe acest site ii voi cumpara un cadou, fiindca au oferte diversificate, acoperind foarte multe tipuri de jocuri si jucarii, pentru varste de la 0-12 luni la +10 ani, si este structurat tot dupa nivele de varsta, pentru a nu face confuzie si a oferi unui copil de 10 ani jocuri sau jucarii pentru copii de 4-5 ani. La tot ce am comandat pana acum, livrarea s-a facut foarte rapid, din stoc, si am beneficiat de transport gratuit, avand comanda mai mare de 200 de lei. In plus, m-am convins de calitatea produselor, asa ca am pus ochii pe cadoul ideal pentru nepotul meu de 5 ani, ca sa nu credeti ca fac discriminari - o bicicleta Dino, cu ajutorul careia va invata sa mearga pe bicicleta, fiind dotata cu roti ajutatoare:


Share:

0 comentarii