(P) Unde petrecem Revelionul?

Pana la Revelion mai sunt mai bine de 3 luni, dar un om practic stie sa-si ia vara sanie si iarna caruta, sau in cazul de fata sa caute oferte de revelion din timp. Conceptul de early booking nu mai este o noutate pentru nimeni, si toata lumea stie ca putem beneficia de preturi reduse sau de pachete speciale, alegand sa rezervam o vacanta de revelion cu ceva timp inainte. O vacanta de 7 zile , in grup, poate sa coste chiar si jumatate din pretul initial, in conditii de maxim confort si siguranta. Nu uitati, in primul rand, de aspectele tehnice ale calatoriei, pentru a avea parte de o vacanta cu adevarat placuta. Aveti grija sa aveti actele de identitate valabile, mai ales daca va decideti sa petreceti pe taramuri straine, nu omiteti sa va interesati de asigurarea medicala obligatorie, daca este cazul, analizati din timp toate detaliile calatoriei si costurilor, afland din timp ce taxe si servicii se includ in sejur, si luati o suma extra de bani cu voi, pentru orice eventalitate.

Daca Craciunul este o sarbatoare pe care mi se pare firesc sa o petrec acasa, inconjurata de familie si prieteni, in ceea ce priveste noaptea de intre ani, am alte preferinte. Anul acesta mi-ar placea sa petrec un revelion la ski in Austria, sa am parte de o vacanta speciala, 7 zile de relaxare si distractie.




Deja imi imaginez - o vila calduroasa, cu specific rustic, pe un varf de munte, care sa aiba o priveliste ca in povesti, intr-o zona linistita, destul de departe de agitatia orasului, dar totusi aproape de partia de ski si de sanie. M-as trezi de dimineata, as bea o cana de cafea fierbinte, admirand peisajul, apoi as aduna gasca si am pleca sa petrecem de minune pe partia de ski, skiind ca in filme, sau in cazul meu, cazand ca in filme :) Dupa ce m-as satura de trante, as reveni in cabana incalzita, unde zgomotul de lemne care ard in soba m-ar imbia la o bine-meritata siesta. Dupa vreo 2 ore de somn as pleca, cu fortele reincarcate, sa cutreier orasul, sa vizitez tot ce as putea vizita si sa ma bucur, desigur, de shopping intr-o tara straina, pline de produse inaccesibile in tara noastra.



Seara as petrece-o la un restaurant, gustand traditiile si mancarurile zonei, sau alaturi de cei dragi, la gura sobei, cu o cana de vin fiert, depanand amintiri din copilarie, asa cum facem de fiecare data cand ne revedem.

Share:

5 comentarii