Shopping Haul - Comanda Avon C 13 / 2015

Buna fetelor,

Astazi va arat ce mi-am mai luat de la Avon in ultima campanie. Cum se face, cum nu se face, mereu gasesc ceva interesant si frumos prin catalog, si mai ales la un pret avantajos.


  • Spumant de baie cu trandafiri - 7 lei, 500 ml - am mai avut spumante de la Avon, toate miros frumos si fac spuma bogata, puse in cantitate indestulatoare.
  • Planet Spa India Intensity Body scrub - 8 lei, 200 ml, din oferta de reprezentanti. V-am zis deja cat indragesc aceasta gama, asa ca un asemenea produs la acest pret (pretul standard fiind de 28 lei) nu putea sa ramana necumparat.
  • Advance Techniques Spray pentru protectie termica - 7 lei, 100 ml - eu nu folosesc placa sau alte unelte pentru par, dar se intampla uneori, presata de timp si imprejurari, sa apelez la uscator, asa ca este bine de avut un asemenea spray.
  • Masca de fata Planet Spa Islandic Volcanic - 12 lei, 75 ml - o masca nou aparuta, cu efect termic pentru o curatare profunda a tenului si porilor.
  • Ruj ColorTrend Lasting Smile in nuanta Melondrama - 7 lei, oferta de reprezentanti - nu stiu ce am vazut eu acolo, ma asteptam la o culoare mai coralie, dar il bag in teste sa vedem cum sta treaba.
Voi ce ati mai comandat de la Avon in ultima vreme?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii