Shopping Haul - Comanda Avon C 13 / 2015

Buna fetelor,

Astazi va arat ce mi-am mai luat de la Avon in ultima campanie. Cum se face, cum nu se face, mereu gasesc ceva interesant si frumos prin catalog, si mai ales la un pret avantajos.


 • Spumant de baie cu trandafiri - 7 lei, 500 ml - am mai avut spumante de la Avon, toate miros frumos si fac spuma bogata, puse in cantitate indestulatoare.
 • Planet Spa India Intensity Body scrub - 8 lei, 200 ml, din oferta de reprezentanti. V-am zis deja cat indragesc aceasta gama, asa ca un asemenea produs la acest pret (pretul standard fiind de 28 lei) nu putea sa ramana necumparat.
 • Advance Techniques Spray pentru protectie termica - 7 lei, 100 ml - eu nu folosesc placa sau alte unelte pentru par, dar se intampla uneori, presata de timp si imprejurari, sa apelez la uscator, asa ca este bine de avut un asemenea spray.
 • Masca de fata Planet Spa Islandic Volcanic - 12 lei, 75 ml - o masca nou aparuta, cu efect termic pentru o curatare profunda a tenului si porilor.
 • Ruj ColorTrend Lasting Smile in nuanta Melondrama - 7 lei, oferta de reprezentanti - nu stiu ce am vazut eu acolo, ma asteptam la o culoare mai coralie, dar il bag in teste sa vedem cum sta treaba.
Voi ce ati mai comandat de la Avon in ultima vreme?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

 1. sa te bucuri de ele! scrubul mi se pare cel mai tentant :).

  RăspundețiȘtergere
 2. acum ca sunt in concediu de un an nu am mai avut ispite de acest gen dar pun pariu ca daca merg la lucru iar ma apuca si pe mine nebunia Avon... cataloagele lor te fura nu gluma... Sa le folosesti sanatoasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere