Cartea de pe noptiera (21) - Poveste imorala - Rodica Ojog-Brasoveanu

Buna fetelor,

Inca o carte adaugata pe lista celor citite :) Totusi, cartea aceasta am inceput-o si nu prea am avut pornire, de cateva ori chiar, dar parca n-am putut trece de prima pagina, si nu intelegeam de ce. Iata insa ca m-am hotarat intr-o zi sa ma tin de ea, si nu mi-a parut rau, fiindca actiunea te prinde:

http://bit.ly/1KKC2l5

Povestea este spusa din punctul de vedere a capitanului Badoiu, si se intinde pe durata unei saptamani, iar zilele sunt din ce in ce mai aglomerate. Actiunea are loc in Bucurestiul sfarsitului de secol, mai exact in 1997, cand capitanul Badoiu - Cap Bob pentru cunoscuti, impreuna cu Babuinul, colegul sau, au de anchetat o serie de crime care vizeaza prostituatele de lux. Lucrurile incep sa se complice cand cei doi politisti isi dau seama ca nu au de a face cu un simplu criminal, si ca lucrurile incep sa aiba o conotatie politica.

Avem de-a face cu prostituate de lux - Wanda, care face tot posibilul sa-si ascunda copilul "din flori" de sotia amantului, Nina - sotia unui om politic german, santajata pentru niste ipostaze compromitatoare, diplomati straini, politisti corupti, si pesti exotici.

Va intrebati oare care e legatura pestilor exotici cu celelalte aspecte ale cartii? Va invit sa cititi cartea, pe care o gasiti AICI, la pret bun si transport gratuit.

Haideti sa vedem ce a citit si Gabi - http://paginidezisinoapte.ro

Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. rodica ojog-brasoveanu chiar e doamna genului politist din literatura romana, dar autorii nordici raman de nedetronat in topul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. O ador pe Rodica Ojog Brasoveanu,si cartile scrise de ea,dar cateodata ma calcau pe nervi personajele...de exemplu Melania Lupu...adorabila la inceput,dar extrem de enervanta dupa ce citeai mai multe carti cu ea...i-a dat prea multa importanta... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit decat primele 4 carti din seria Melania Lupu de la aceasta autoare, dar sunt tentata sa incerc si alte carti.

    Multumim pentru review! :3

    RăspundețiȘtergere
  4. Seria Melania Lupu e geniala. Mai am cateva carti ale autoarei care isi asteapta randul la citit.:)
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am pus pe citit toata pera ei! o sa-mi fie dor de stilul ei cand o sa o termin!

      Ștergere