Beauty Alert: Hidratare si culoare cu noua gama de balsamuri de buze Nivea Care&Colour

Smokey eyes, ten luminos cu blush natural sau sprâncene atent conturate sunt câteva dintre noile beauty must-haves pentru sezonul rece. Cu toate acestea, buzele primesc toată atenția experților în frumusețe, așa încât este momentul să îți completezi trusa de beauty cu noi aliați.

Aliniază-te trendului de îngrijire a buzelor cu noua gamă de balsamuri NIVEA Care&Colour ÅŸi bucură-te de hidratare intensă ÅŸi de durată! Ai la dispoziÈ›ie o paletă de culori din care poÈ›i alege, astfel că vei putea asorta uÈ™or orice beauty look: roÅŸu seducător, roz baby doll ÅŸi nude atrăgător!  

Noile balsamuri de buze NIVEA Care&Colour au o formulă inovatoare, pentru o senzaÅ£ie intensă de catifelare: stratul din interior conÅ£ine Panthenol ce hrăneÅŸte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, în timp ce stratul exterior le nuanÅ£ează în culori vesele ÅŸi oferă prospeÅ£ime. 
Noile balsamuri sunt disponibile în trei nuanÅ£e: roÅŸu, roz pal ÅŸi nude. Alege-o pe cea care se potriveÅŸte cel mai bine look-ului tău!    

Preţ recomandat pentru balsamuri: 11.83 lei, fiecare.


Despre NIVEA: 

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei ÅŸi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari ÅŸi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

2 comentarii

  1. Sinceră să fiu, cum i-am scris și Laurei Iovan, mă aștept la un epic fail cu aceste produse Nivea, și asta din cauza propriei experienței avute cu diferite balsamuri de buze ale companiei Nivea

    RăspundețiȘtergere