Cartea de pe noptiera (22) Cocosatul are alibi - Rodica Ojog Brasoveanu

Buna fetelor,

Sa nu credeti ca n-am mai citit. In niciun caz! Chiar daca timpul meu zilnic este foarte limitat in aceasta perioada, cand prind cateva minute libere, cum mai citesc cateva pagini. La cartea asta, recunosc, nu prea m-a atras titlul, asa ca n-am fost prea entuziasmaa cand m-am apucat de ea, dar, ca orice carte a acestei autoare, m-a tinut cu sufletul la gura.



Dintr-un muzeu aparent impenetrabil, dispare o bratara foarte valoroasa dintr-un tezaur national. Pentru a-i da de capat povestii, locotenentul Azimioara devine agent sub acoperire, intrand in pielea unui hot priceput in desfacerea seifurilor, si intra in banda hotilor condusa de Batranu, un cocosat care induce frica tuturor membrilor benzii, dar de care nimeni nu stie nimic. Chiar daca toata politia este in alerta, se pare ca seful hotilor reuseste sa fie mereu cu un pas inaintea lor. Dar cand cei din banda incep sa fie ucisi, unul cate unul, de catre Mucenicul, mana dreapta a Cocosatului, maiorul Danet reuseste sa-si dea seama, cu stupoare, cine este se ascunde de fapt in ipostaza Cocosatului.

Daca sunteti curioase sa aflati identitatea lui, va invit la citit - cartea o gasiti AICI la cel mai bun pret, si cu o reducere de 30%.

Desigur, nu uitati sa treceti si pe la celelalte fete iubitoare de lectura:


Kiss Kiss.

Share:

1 comentarii