Beauty Alert: Arata cu ani mai tanara cu Nivea Cellular Anti-Age

Arăți cu ani mai tânără 
Ai încredere în NIVEA CELLULAR ANTI-AGE


Bucură-te de un ten care nu-şi dezvăluie vârsta, cu ajutorul gamei NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, cea mai avansată soluţie anti-rid ce reîntinereşte aspectul tenului, determinând celulele să se comporte din nou ca unele tinere.




Gama NIVEA Cellular Anti-Age conÅ£ine un cocktail eficient ÅŸi inovator de ingrediente, precum acid hialuronic, extract de magnolie ÅŸi creatină, o combinaÅ£ie perfectă ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului. Principalele beneficii? Reduce gradul de apariÅ£ie a ridurilor, redă fermitatea ÅŸi creÅŸte nivelul de elasticitate al pielii. 

Formula unică a noii game NIVEA CELLULAR ANTI-AGE pătrunde în straturile profunde ale epidermei, îmbunătăţind activitea celulară ÅŸi oferind tenului un boost de tinereÅ£e. 

Ai înceredere în tine şi în frumuseţea ta cu noua gamă NIVEA CELLULAR ANTI-AGE care îţi va ajuta tenul să se comporte şi să arate ca unul tânăr!



Recomandări pentru un ten care nu-şi dezvăluie vârsta:


  • ÃŽngrijeÅŸte-Å£i zilnic tenul cu ajutorul cremei de zi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Preţ recomandat: 61.58 Lei


  • Luptă împotriva ridurilor ÅŸi în timpul somnului, cu ajutorul cremei de noapte NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Preţ recomandat: 61.58 Lei


  • Pentru a te bucura din plin de efectul de întinerire de la NIVEA, completează ritualul de îngrijire anti-rid cu crema pentru ochi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Preţ recomandat: 52.39 Lei

Share:

4 comentarii

  1. Arata foarte bine si promite multe. Nu am folosit pana acum creme pentru ten Nivea, poate am sa incerc si eu in viitor. Momentan folosesc lotiunea si demachiantul bifazic de la ei.
    Pupici! :*
    http://beautywithcriss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere