Review: Balsam de buze Golden Rose cu pepene verde si SPF 15

Buna fetelor,

Stiu ca afara e frig tare si eu aduc in discutie pepenele verde. Mda, ma gandesc inclusiv sa scriu si o postare despre cat de bad blogger sunt, dar inca nu-mi gasesc cuvintele sa ma cert asa cum as merita.

Totusi, buzele noastre merita rasfat delicios cu gust de vara chiar si cand afara sunt 15 grade, nu? Si sa nu uitam si de beneficiile unui produs pentru ingrijirea buzelor cu SPF, care trebuie folosit pe tot parcursul anului.


Ce spun ei: Asigura o protectie intensiva a buzelor indiferent de conditiile meteo, prevenind totodata si uscarea lor. Are si rol de filtru de protectie impotriva UV.

Ce spun eu: Produsul are un ambalaj clasic, cu sistem de rasucire a tubului pentru a iesi balsamul si capac care se inchide prin apasare, simplu de utillizat, ce poate fi aruncat in geanta fara grija ca va ramane fara capac.

Balsamul de buze este rosu si, odata aplicat pe buze, da o culoare foarte placuta buzelor, si lasa un luciu discret.  Mirosul este pe masura de delicios- miros de bomboane si inghetata si tot ce va mai trece voua prin cap, cu aroma de pepene verde.


Hidrateaza destul de bine buzele, nu este deloc lipicios, si lasa buzele moi, datorita extractului de unt de shea si vitamina E. Eu il tin la indemana si il aplic de cateva ori pe zi, la birou. Inca o bila alba, are SPF 15, si stiti deja cat de importanta este protectia solara.


Am vazut ca sunt mai multe sortimente, atat varianta clasica, cat si cu luciu perlat, cu SPF 20 sau cu arome de capsuni, cirese, rodie sau extracte de fructe si vitamine, asa ca sunt sanse mari sa mai adun cateva modele :)

Ingrediente: 


Cantitate: 4.6 g.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 10 lei.

Unde se gaseste: online, pe Cosmania.ro si in magazinele cu cosmetice.

Voi ati incercat acest balsam de buze?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. l-am vazut si eu la standul lor ,pare tentant produsul

    RăspundețiȘtergere
  2. mie-mi trebuie tot cu pepene, dar de la Balea :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina,daca cumva indraznesti sa faci si review pe blog,la cel de la Balea, nu imi dai nici o alternativa si te oblig sa imi trimiti si mie :))

      Ștergere
    2. Nu l-am vazut pe cel de la Balea, dar imi inchipui ca e delicios!

      Ștergere
  3. foarte interesant balsamul ăsta de buze...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun bun, daca e cu pepene nu pot sa refuz :D

    RăspundețiȘtergere
  5. au o groaza, si cu cirese si multe altele, placute!

    RăspundețiȘtergere