(P) Tendinte in moda pentru aceasta toamna

Toate femeile vor sa arate cat mai bine, indiferent de anotimp. De aceea ne place sa investim in tinute si accesorii tot timpul anului, si toamna cu siguranta nu face exceptie de la acest criteriu. Trebuie insa sa nu uitam si de persoana de langa noi, in care ne oglindim, si cand cautam online tinute pentru noi, sa ne uitam si la categoria Barbati, in cautarea de haine tari, care sunt la moda acest sezon.

De fiecare data cand ma gandesc la tendintele in moda, imi aduc aminte de vorba bunicii mele - "Moda noua sta la poarta, cine vrea, ala o poarta!" Si cam pe acest principiu m-am ghidat si eu in viata. Niciodata nu m-am aventurat in tendinte care pur si simplu nu erau pe gustul meu, nu se potriveau stilului sau constitutiei mele corporale, doar de dragul vorbei " ca se poarta". Am incercat mereu sa achizitionez imbracaminte in tonuri placute, fara culori tipatoare care sa-mi provoace dureri de cap, abordand croieri care sa ma avantajele si sa-mi puna in evidenta anumite parti ale siluetei mele, mascand micile defecte. Am constatat ca o tinuta casual-smart mi se potriveste cel mai bine, asa ca mi-am orientat garderoba catre acest stil.

Suntem diferiti si este normal sa avem gusturi diferite, mie personal nu-mi plac deloc anumite articole vestimentare - gen blugii rupti sau haine in culori roz sau verde neon, in schimb apreciez cand vad mamici ocupate imbracate cu stil si bun simt, in tinute decente, fara a uita insa ca pe langa statutul de mame, il au si pe cel de femeie, fara a-si menaja stilul elegant din cauza ca acum au un copil.

In ceea ce priveste tinuta masculina, si acolo sunt destul de pretentioasa. Nu suport, simt ca ma zgarie pe retina cand vad barbati imbracati in roz sau culori neon, in haine inflorate, cu blugii gauriti sau cu turul pana la genunchi. Apreciez insa o tinuta casual sau casual-smart, care sa se potriveasca in aproape orice circumstanta, combinand articole fix pe placul meu: blugi in culori inchise, cu un croi slim sau clasic, camasi uni sau in carouri, sacouri, pantofi sport.




Share:

0 comentarii