Shopping Haul - Comanda Avon C 14/2016


Buna fetelor,

Tocmai mi-a zis Facebook-ul ca am amintiri de anul trecut din aceasta zi. Si cand sa ma uit sa vad ce, uite supriza - tot un coletel de la avon va prezentam si anul trecut, tot pe 5 octombrie.

Campania aceasta am mai multe produse ca de obicei, fiindca Avon a dat drumul la multe oferte interesante, asa ca mi-am propus sa profit de toate. In primul rand, era program de reprezentanti pentru produsele Anew. Acest program se intinde pe mai multe campanii, iar primul pas era comandarea in campania 14 a orcarei creme Anew, si se primea cu doar 3 lei gelul de curatare Avon Clean. Atentie, trebuie sa bifati codul 70904. Al doilea program pentru reprezentanti se intinde pe 2 campanii, C 14 si C 15, si are ca si conditie in C14 o comanda de minim 260 lei, in care sa se includa si un produs Advance Techniques.

Sa va arat ce mi-am luat eu:


Anew Vitale BB Cream SPF 20, UVA, UVB - 29 lei, 30 de ml - o crema Anew Vitale pentru zi am mai avut, si mi-a placut mult, asa ca am ales acest BB cream sa vad daca imi va fi pe plac. Promite sa uniformizeze nuanta tenului, sa ascunda imperfectiunile si sa ofere un aspect de ten sanatos.
Anew Clean Gel de Curatare - 25 lei, 150 ml - eu l-am primit cu 3 lei. Ciudat sau nu, pe al meu scrie in rusa :) Pe site scrie ca este pentru tenul gras, cred ca o sa il las pentru sezonul cald.
Advance Techniques Sampon uscat - 16 lei, 150 ml - l-am avut in vechiul ambalaj si mi-a placut mult, cu toate ca mirosul era parca prea puternic. Acum zic ca e formula imbunatatita, si mirosul e la fel. Sunt curioasa ce modificari i-a facut :)
Apa de toaleta Pur Blanca Elegance - 20 lei, 50 de ml - din toate apele de toaleta pe care le-am incercat din gama Pur Blanca, varianta Elegance imi place cel mai mult, mai ales ca are mosc in ea. N-am putut sa o ratez la pretul acesta, ba chiar am mai luat inca una, pentru mama mea :D
Planet Spa Turkish Hammam Experience Black Soap - doar 10 lei, 200 ml, din oferta Demo pentru reprezentanti, produs ce va aparea in C 15. L-am luat de curiozitate, mereu am vrut sa incerc sapun negru.
Planet Spa Turkish Hammam Experience Purifying Face Mask - 6 lei, 75 ml, tot din aceeasi oferta demo. V-am siz de mai multe ori cat de incantata sunt de mastile de la Planet Spa, asa ca n-am putut sa o ratez pe aceasta.
Crema de picioare Foot Works cu rodie si ciocolata - 4 lei, 75 de ml, din oferta de reprezentant. Miroase foarte bine si cred ca o sa fie ideala iarna.

Voi ce produse ati mai comandat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

33 comentarii

  1. nimicutz, nimicutz. si astia ma tot suna sa plasez comenzi :)) nu pricep ca nu mai vreau! pur blanca elegance nu l-am mirosit pana acum. in schimb, imi place mult parfumul life...p-ala chiar mi l-as fi dorit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica era parfumul Life in beauty box-ul de la Mary Claire, plus alte nardravanii. Cand am vrut sa dau comanda, nu mai era pe stoc :(

      Ștergere
  2. sa le folosesti cu placere!
    eu astept comanda vineri :D nici nu mai tin minte ce mi-am comandat, o oja din colectia noua sigur mi-am luat, un set today, sampoane.. de toate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne arati si noua ce ti-ai luat! Oja n-am mai luat de mult de la ei, caut top coat-ul acela cu flakes si nu mai apare in catalog.

      Ștergere
  3. Planet Spa e printre preferatele mele!! Campania aceasta mi-am luat acel accesoriu de par de facut coc, si un set de farduri quatro pe nuante de maro. Luna trecuta luasem pe nuante de mov, si nu imi pare rau ca am comandat acest set. Sunt sidefate si cu baza de machiaj chiar rezista bine pe pleoape

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am si eu pe Maro un set quatro de la Avon, are niste nuante foarte frumoase!

      Ștergere
  4. Cred ca prin iunie am dat ultima comanda. Nu sunt reprezentant si nici nu prea am persoane in anturaj cu catalog. Imi plac produsele lor, Planet Spa e una dintre gamele favorite de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu sunt fan Avon, am avut unele neplăceri cu produsele lor, dar să le folosești sănătoasă și să ne povestești despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. la Avon nu am mai comandat de mult, foloseam in trect produsle Planet Spa, iar despre parfumul Pur Blanca nu am nimic de reprosat ..imi place tare mult cum miroase(il are o prietena).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in fiecare luna gasesc ceva de comandat! Pur Blanca clasic il folosea mama mea, pe ea miroase super, pe mine nu :D

      Ștergere
  7. Dupa denumire deja m-a ametit Planet Spa Turkish Hammam Experience si vreau toate produsele. Adica ce, daca nu ma duc in Turcia nu pot si eu sa ma bucur de o experienta de hammam? Uite ca pot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fix asa am zis si eu! Numai aceste doua produse apar in campania urmatoare in catalog.

      Ștergere
  8. cum este samponul ala uscat comprativ cu cel de la Batiste (in caz ca l-ai incercat si pe acela)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si Batiste cateva variante. Cel de la Avon are un miros intens, ofera mai mult volum si nu lasa pelicula aia alba inestetica in par.

      Ștergere
  9. Nu am mai luat nimic in ultimul timp de la Avon pentru ca nu am nici un reprezentant aproape. De obicei imi iau produse pentru par sau oje

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer nu am mai luat nimic de la Avon în ultima vreme

    RăspundețiȘtergere
  11. un fond de ten si il astept cam de vreo 2 cataloage ca tot nu il au pe stoc

    RăspundețiȘtergere
  12. Catalogul lor este superb, dar in rest prefer sa nu comentez despre produsele Avon. Eu am o problema cu ele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat si eu peste produse care sa nu-mi placa, dar majoritatea sunt ok pentru mine.

      Ștergere
  13. M-ai facut curioasa cu samponul uscat, l-am incercat doar pe cel de la Batiste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare foarte ok, mai ales ca nu lasa acea pelicula alba. I-am facut si un review :D

      Ștergere
  14. Imi este dor de o comanda Avon! Produsele de îngrijirea parului sunt preferatele mele

    RăspundețiȘtergere
  15. imi plac produsele de la Avon. Ultima oara, luna trecuta, mi-am luat o crema de maini, un gel de dus si parfumul Today...imi place tare mult cum miroase.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tocmai ce am postat si eu un haul cu ce mi-am luat, dar ce mi s-a dua la corason, dintre toate produsele cumparate, a fost parfumul Life. Cu toate ca nu persista deloc, imi place cum miroase la nebunie! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am ochit, ma oftica ca nu am prins pe stoc beauty box-ul de la Marie Claire.

      Ștergere
  17. Ce de chestiute. Adevarul e ca nu ma prea omor dupa Avon in ultimul timp. Am incercat si eu produsele de la Planet Spa si imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere