Beauty Alert - Ai incredere in coenzima Q10. Descopera gama completa de ingrijire anti-rid de la Nivea



Trecerea timpului lasă urme vizibile pe ten, semn că pielea își pierde nivelul optim de hidratare, iar rezerva proprie de coenzima Q10 începe să scadă. Pentru a-i păstra suplețea un timp cât mai îndelungat, este recomandat să ai un ritual complet de îngrijire anti-rid.

NIVEA este primul brand care a inovat această îngrijire prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din întreaga lume în lupta împotriva ridurilor: coenzima Q10. Institutul de cercetare Beiersdorf este locul în care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule şi ingrediente inovatoare folosite exclusiv în formulele produselor NIVEA. De aceea, la fiecare 2 secunde, la nivel mondial, o femeie alege gama NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID.





Pentru că pielea ta trăieÅŸte în acelaÅŸi ritm cu tine, îngrijirea de zi È™i cea de noapte trebuie să se completeze optim una cu cealaltă. NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID are soluÅ£ii concepute 
special pentru fiecare moment al zilei. 



DimineaÅ£a, pentru hidratare ÅŸi protecÅ£ie împotriva razelor UVA/UVB, foloseÅŸte crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariÅ£ia semnelor îmbătrânirii, lăsând pielea fermă ÅŸi catifelată.



ÃŽn timp ce dormim, celulele se regenerează mai rapid decât atunci când suntem treze ÅŸi foarte active. Cremele de noapte conÅ£in ingrediente speciale care contribuie la refacerea pielii Ã®n timpul somnului, restabilindu-i elasticitatea. Folosită zilnic,crema de noapte NIVEA Q10 Plus Anti-rid redă acestuia 
cantitatea optimă de coenzimă Q10, unul din cei mai puternici agenÈ›i activi necesari producÅ£iei de energie. ÃŽn doar patru săptămâni, vei avea un ten vizibil mai catifelat, pregătit să câştige lupta împotriva ridurilor.



Å¢ine ridurile la distanţă cu câteva mici secrete de la NIVEA pentru un ten mereu tânăr: 

1. Consumă alimente bogate în coenzima Q10 pentru a încetini ritmul de îmbătrânire a pielii.

2. Nu te culca niciodată înainte de a te demachia. ÃŽnlătură impurităţile, pentru că acestea îți pot bloca porii, iar tenul tău va fi palid a doua zi de dimineaţă. 

3. Chiar și cea mai bună îngrijire din lume trebuie completată cu un somn sănătos: asigură-te că dormi cele 7 sau 8 ore necesare pe noapte. Până la urmă, diminețile bune cu ten catifelat încep cu noaptea dinainte!

Åži nu uita: pentru un ritual complet de îngrijire, ai 
încredere în cremele anti-rid NIVEA Q10 plus pentru 
zi și noapte!


Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de noapte: 46 lei, 50 ml

Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 46 lei, 50 ml

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Share:

26 comentarii

  1. Ador produsele de la Nivea si am folosit si eu o crema cu Coenyima Q10 de care am fost foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  2. produsele Nivea sunt tare bune si le recomand

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am folosit inca o crema cu q10, dar se pare ca ar cam fi cazul...timpul incepe sa-si spuna cuvantul

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar folosesc creme Nivea, le recomand cu multa caldura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar imi este necesara si o voi achizitiona cat de curand

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu crema de zi, dar nu am foslosit-o inca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa incerc aceasta crema! Desi nu am probleme neaparat cu ridurile, incerc pe cat posibil sa le previn. Cat despre hidratare, este esentiala :)

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. (nu stiu de ce, dar am impresia ca am comentat la acest articol aseara...)

    Sunt fan al produselor Nivea si am incredere in toate cremele lor si tot ce apare pe piata sub acest brand!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place faptul ca Nivea este singura firma care foloseste acelas miros al produselor de o perioada lunga de timp. As vrea sa incerc si eu cremele noi si cred ca sunt potrivite tipului meu de ten

    RăspundețiȘtergere
  10. Cremele Nivea sunt cele mai bune si accesibile

    RăspundețiȘtergere
  11. Cumpar alte creme pentru ca sunt prea curioasa si ma plictisesc de acelasi lucru mereu. Dar Nivea nu m-a dezamagit niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  12. Câți fani Nivea am găsit aici la tine! Go go Grils! ^_^

    RăspundețiȘtergere