Beauty Alert: Ce trebuie sa contina trusa de make-up in sezonul de toamna



Buzele in nuante tari, gene care ies in evidenta, farduri de pleoape in culorile toamnei sau cele care aduc inca aminte de vara, look natural sau sclipitor, sunt doar cateva dintre tendintele finalului de 2016. Daca n-ai apucat inca sa-ti asortezi trusa de make-up cu acest sezon, iti propunem cateva dintre produsele de care ai nevoie pentru a fi in trend in aceasta toamna.
Andreea Has, make-up artist la Bottega Verde ne ofera cateva sfaturi interesante despre tendintele acestui sezon, pentru ca noi sa fim atragatoare si frumoase, indiferent de vremea de afara. „Toamna aceasta se poarta stilul indraznet, asa ca iesi din tipare cu un make-up care sa iti contureze trasaturile si sa creeze efecte care sa te avantajeze”.

Rosu si negru. Nuante puternice pentru buzele tale


De la rosu clasic si provocator, la nuante de visiniu, aplicate uniform sau in degradeuri si pana la tonuri de mov pruna si cele apropiate de negru, paleta cromatica a rujurilor la moda in aceste luni ne indeamna sa indraznim. Indiferent care dintre aceste nuante ti se potriveste cel mai bine, Bottega Verde iti propune variante numeroase de rujuri hidratante, de la rosu indraznet, pana la mov pruna. Asadar, una dintre aceste nuante de ruj nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca din trusa ta de machiaj. Pentru un look plin de stil si rafinament, lasa-ti rujul in nuante intense sa fie singurul element de makeup care atrage atentia si pastreaza-ti machiajul ochilor si al fetei cat mai natural.
Atunci cand treci in partea mai intunecata a rujurilor, nu exista nuante de ten prea deschise. Incearca sa te ghidezi dupa subtonul pielii tale, si nu dupa culoarea tenului tau. Daca subtonul pielii tale este rece sau roz, cel mai potrivit ruj in culori tari pentru tine este acela in tonuri calde, cu accente de rosu. In vreme ce femeile al caror ten are un subton cald, ar trebui sa poarte un ruj cu baze de violet. Un truc pentru a-ti da seama exact care este subtonul pielii tale este sa-ti verifici culoarea venelor care se vad pe incheietura mainii. Daca ele sunt albastre, atunci subtonul tenului tau este unul rece, iar daca sunt verzi, inseamna ca pielea da are un subton cald. Buzele in culori atat de indraznete cer si o atitudine pe masura. Asa ca, poarta-le plina de curaj, pentru ca in mod sigur vei atrage toate privirile”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.
Eyelinerul negru – AS-ul tau din…trusa de machiaj


Negrul ne scoate mereu din incurcatura cand vine vorba de make-up sau vestimentatie, asa ca, nici sezonul acesta nu renuntam la el. Tusul negru redevine vedeta trusei tale de machiaj si atinge forme cat mai variate. Pleoapele tale se pot transforma intr-un sevalet in care sa-ti lasi indemanarea sa experimenteze. De la liniile drepte la unghiurile ascutite si formele geometrice abstracte, eyeliner-ul asigura un look indraznet, modern, cu tenta futurista. Bottega Verde iti propune o varianta de eyeliner negru cu vitamina E pentru trasarea liniilor fine, care isi mentine intensitatea intreaga zi si rezista la apa.
Poti opta pentru o conturare fina a ochilor, prin linii subtiri care sa iti evidentieze forma acestora sau poti crea umbre pentru a-ti lumina si a-ti scoate in evidenta culoarea lor. De asemenea, trebuie sa stii ca, indiferent de ce nuante vei alege la fardul de pleoape, va trebui sa personalizezi machiajul si sa il conturezi cu ajutorul eyeliner-ului. Asadar, acesta este elementul care nu trebuie sa lipseasca din trusa ta sezonul  acesta. Poti alege unul dintre creioanele negre de la Bottega Verde, foarte intense si imbogatite cu Vitamina C si E”, spune Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.
Umbre de fard in culorile toamnei

In acest sezon, machiajul smocky eyes nu mai are tuse de gri, ci de maro, in felul acesta asortandu-se perfect cu nuantele din natura ale toamnei. Pentru a avea un apect plin de rafinament si care sa transmita atentia la tendintele acestui sezon, completeaza-ti trusa de make-up cu farduri in nuantele frunzelor uscate.
Nuantele naturale au dictat multe dintre alegerile make-up artistilor. Asa ca nu e de mirare ca, pentru machiajul ochilor, si-au indreptat atentia spre farduri in tonuri de maro, cu texturi mate. Alege un fard de pleoape maroniu cu ulei de jojoba si vitamina E sau un trio umed/uscat cu proteine de matase in nuante naturale, pentru un look la moda in acest sezon”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.
Nuanta cerului stralucitor. Culori tari pe pleoapele tale

Au existat aproape 50 de nuante de albastru pe podium in acest sezon, dar nuanta cerului deschis si nuante intunecate acvatice s-au remarcat cel mai mult. Albastrul, mai ales in nuante inchise, este o culoare enigmatica si misterioasa, care se potriveste perfect privirii tale si care este foarte la moda in aceasta toamna. Daca vrei sa atragi priviri si sa tralucesti in luminile petrecerilor din aceasta toamna, coloreaza-ti pleoapele cu fardurile in tendinte in acest sezon, pline de culoare si de sclipici.
Nunatele de albastru pe pleoapele tale nu vor face decat sa-ti intensifice privirea patrunzatoare si sa creeze un look stilat si in acelasi timp misterios. Incearca un make-up la moda, folosind nuante de albastru, precum fardul de pleoape My colour de la Botteg Verde, imbogatit cu Vitaminele A, E si coenzima Q10, acum la numai 29 de lei”, spune Adina Has.
Frumusete cat ai zice „fresh”

Indiferent daca mergi in oras sau la serviciu, intr-un timp foarte scurt poti arata foarte bine toamna aceasta. Uita de umbre, conturari si iluminari ale tenului, care iti ocupa mult timp si nu ies intotdeauna asa cum iti doresti. Un look natural nu presupune neaparat lipsa totala a machiajului. Secretul este sa obtii o nuanta uniforma a pielii si un ten fara pete sau alte urme inestetice cu un fond de ten fluid si hidratant si un gloss nude care sa confere cat mai mult volum buzelor tale. Asa ca, asigura-te ca nu pleci nicioadata de acasa fara sa iti iei si gloss-ul in nuanta naturala cu tine.
Daca ai un stil mai natural, toamana aceasta poti fii minunata chiar daca nu pui prea mult machiaj pe fata ta. Frumusetea naturala si pielea neteda te vor ajuta sa ai un look ingrijit si aranjat. Pune putina lumina acolo unde este nevoie si o nuanta de roz pentru a da culoare pielii, mai ales daca ai tenul foarte deschis, adauga un luciu de buze neutru si o mascara si make-up tau este gata imediat. Alege produsele naturale de la Bottega Verde pentru a avea o frumusete naturala uimitoare, pudrele de ten de la Bottega Verde cu extract de hibiscus sunt acum la numai 59 de lei”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.
Sustine si tu reimpadurirea padurilor prin proiectul „Frumusetea este in tine”
In luna noiembrie, campania „Frumusetea este în tine” se va imbogati cu o noua ilustratie cu mesaj de inseninat ziua – Alege fericirea, creata de ilustratorul Liliana Arnaut.

Din dorinta de a implica si activ si clientii in grija manifestata pentru natura, BottegaVerde.ro a lansat in luna august proiectul „Frumusetea este in tine”, prin care s-a alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus, pentru reimpadurirea sudului Romaniei.
Descopera si tu mesajele creative, iar printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania  „Frumusetea este in tine”.
 Voi ce veti alege pentru aceasta toamna?
Kiss Kiss.


Share:

38 comentarii

  1. Eu nu prea ma machiez, insa atunci cand o fac nu tin cont de tendinte sau de anotimp. Prefer sa ma machiez asa cum stiu eu ca imi sta bine. :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna varianta! EU insa voi opta pentru acestea, excluzand acel albastru!

      Ștergere
  2. Recunosc că toamna mă ocup mai mult de piele și de buze. Sunt mereu cu un balsam de buze dupa mine, folosesc mereu crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  3. movul pruna arata atat de bine, as fi curioasa cum imi sta

    RăspundețiȘtergere
  4. Prefer stilul mai natural, nu am curaj sa port ruj rosu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma simt prea confortabil cu rosu pe buze, dar imi place culoarea!

      Ștergere
  5. Notat- eyeliner, ten uniform, nuante pamantii.mie imi convin!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna mi-au placut rujurile rosii - desi le port rar necombinate cu alte culori mai deschise, pt ca nu ma avantajeaza, dar sunt foarte atragatoare nuantele de rosu intens, in schimb eye-liner-ul il prefer maro.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea imi place albastrul la ochi, la ochii mei adica, indiferent de sezon eu tot pe roz prafuit pun mana :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Recunosc ca am cam neglijat machiajul in ultima perioada,dar imi plac culorile deschise pentru ochi si rujul rosu pal pentru buze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cam uitat de machiaj in ultima vreme, dar acum parca mi s-au aprins beculetele!

      Ștergere
  9. Imi plac produsele de la Bottega Verde si sincera sa fiu in ultima perioada am cam neglijat partea cu machiajul

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ca mi-am laut din Italia niste rujuri mate de-o culoare electrizanta, acum voi fi in trend.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu albastru ma machiam pe la 20 de ani:).Mi-am cumparat un ruj rosu electrizant de care sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  12. abia astept sa-mi intre bani sa fac comanda noua sa imi iau si noul magnetel.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mie-mi plac tendintele acestei toamne cu exceptia albastrului.Nu ma inteleg c el si pace! Bine, pentru ochii albastri e foarte greu sa gassti o nuanta acceptabila..
    In rest, buze indraznete, eyeliner cat mai mult si nuante ruginii. Yay! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine nu ma incanta albastrul acela turbat, dar am un tus albastru inchis tare, bate spre negru, care imi place mult!

      Ștergere
  14. Mi se pare foarte tare ideea cu umbrele de fard in culorile toamnei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Noile tendinte sunt fix pe placul meu asa ca nu va fi nici o problema in a le folosi. Un eyeliner nou trebuie sa imi iau si eu pentru ca cel vechi s-a cam uscat. In rest am cam tot ce-mi trebuie

    RăspundețiȘtergere
  16. Pur si simplu ador rujul mov inchis , rosu , maro inchis si imi place asa mult incat port in orice sezon.

    RăspundețiȘtergere