Cum am evitat durerile de spate iarna trecuta


Buna fetelor,

De cand ma stiu, spatele meu a fost o zona mai sensibila. Mi se intampla, de obicei iarna, sa am dureri groaznice de spate. Motivul principal a fost lipsa mea de interes, daca pot sa ii zic asa. Sau interesul fata de moda. Cum doriti voi sa ii spuneti. Cert e ca de fiecare data sezonul rece ma prindea cu blugi subtiri, cu talie joasa, gecute la fel de subtiri, pana in talie, si spatele mereu gol. De asemenea, plecatul dimineata cu masina la munca era la fel de daunator. Fiind mereu pe fuga, niciodata nu aveam rabdare sau timp sa astept sa se incalzeasca in masina, si ma urcam direct pe scaunele reci. Aceste aspecte, plus vremea rece de afara, aveau mereu efecte nefaste asupra sanatatii mele - dureri de spate, uneori atat de puternice incat nu ma puteam ridica din pat.

Anul trecut am zis ca nu se mai poate asa, ca e sanatatea mea in joc si ca ar fi indicat sa caut o solutie. N-am vrut sa umblu cu patura sau cu perna incalzita din casa, care, intre noi fie vorba, se raceste instant cand iesi afara la -20 grade. Asa ca m-am pus pe cautat. Cautarea n-a fost de durata fiindca stiti cu e - traim in secolul vitezei si al internetului, si toate informatiile sunt la un click distanta. Preturi bune am gasit pe autolux, un site ce comercializeaza o gramada de lucruri pentru masini, accesorii si piese. Daca sunteti in ipostaza de a cumpara un cadou unei persoane de gen masculin si sunteti in pana de idei, va recomand sa aruncati un ochi si pe acolo, fiindca veti gasi lucruri pentru o masina complet echipata.

Am ales sa achizitionez husa de scaun auto cu incalzire, dar mi-am facut putin de cap si am vrut una care sa aiba si functie de masaj. Bine, nu una, ci doua, fiindca trebuie sa ma gandesc si la sotul meu, asa ca am pus doua in cos, beneficiind si de o mica reducere.


Aceasta husa se conecteaza la bricheta de la masina, si se poate utiliza si cu un socket, existand astfel posibilitatea de a se folosi mai multe huse odata. Chiar daca are un cost putin mai ridicat, isi merita cu siguranta banii, fiind dotata cu trei motorase pentru masaj si functie de incalzire pe toata suprafata sa. Materialul este gros, de inalta calitate, si dupa un sezon de utilizare, inca arata foarte bine. Se incalzeste foarte repede, caldura se mentine pe toata suprafata sa, iar functia de masaj este o adevarata binecuvantare cand pornim la drum lung. Pentru mine, combinatia de caldura si masaj a fost foarte benefica anul trecut, si acum deja am scos husele si le-am pus pe scaune.

Voi cum va feriti iarna de durerile de spate?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Oooh, ce interesant. Daca stiam mai din timp, comandam pentru drumul Bacau - Baia Mare -Bacau pe care treubie sa il fac weekend-ul asta. Dar inca nu e prea tarziu. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum ne amintim de cum insistau parintii sa ne imbracam bine.. "pune-ti bluza-n pantaloni, acopera-ti soldurile, pune-ti sapca si fular.." :))
    Eu sunt foarte friguroasa (dar imi place frigul) asa ca simt nevoia sa ma imbrac bine bine, asta deja de multi ani, asa ca nu am probleme cu spatele de la frig. In schimb am probleme cu spatele de la munca din tinerete, dar e alta poveste.
    Eu iarna am probleme cu frigul la picioare. Oricat de buni ar fi pantofii, oricat de groase sosetele, tot imi ingheata picioarele.
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De picioare nu mai zic, aia e o alta poveste! Si mie imi place frigul, dar nu asociat cu dureri. Eu am fost mult timp o rebela, nici nu concepeam sa port maieu. Dar de cand am schimbat sediul la job, si iarna behai de frig, am inceput sa reevaluez situatia!

      Ștergere
  3. eu nu port maieu nici acum :p imi place maxim iarna, dar de la o vreme mor de frig. nu stiu ce tot am. am imbratisa caloriferul in fiecare zi. in masina am incalzire in scaune, dar sa imi mai faca si masaj...asta nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi n-avem incalzire in scaune, si de asta am ales varianta asta. Masajul e ideal, mai ales cand mergi cu masina 8-10 ore :D

      Ștergere