Mobila de bucatarie pentru o casa moderna


Buna fetelor,

Nu stiu daca v-am mai spus aici, pe blog, dar anul viitor avem in plan sa ne mutam la casa noua. Casa noua chiar noua, fiindca vrem sa construim o casa, nu sa cumparam, ca sa fim siguri ca o sa fie fix pe gustul nostru. In primavara dam drumul la constructie, asa ca pana atunci  avem timp berechet sa ne gandim la cum o sa facem ca sa ne fie pe plac.

Ne-am impartit, ca de obicei, atributiile - sotul se ocupa de partea de constructie, unde eu sunt total pe langa subiect, iar eu ma voi ocupa de design-ul interior. Cum sunt putin perfectionista din fire, recunosc ca am trecut la treaba deja. Am o agenda speciala, denumita "Proiectul Casa", cat si un folder special pe laptop, unde imi trec toate ideile care imi trec prin cap si unde incep sa conturez casuta noastra.

Ca sa imi fie mai usor, am decis sa o iau pe camere, rand pe rand. Am inceput cu bucataria, fiindca bucataria este, chiar daca vrem sa recunoastem sau nu, o camera in care se petrece mult timp. Mie imi place mult sa gatesc, prietenele apropiate sau rudele, atunci cand vin in vizita, intra in bucatarie la cafea, asa ca mi s-a parut prioritar sa pregatesc aceasta camera prima. Culoarea peretilor deja am ales-o deja - toata casa va avea peretii albi, fara nicio exceptie. In bucatarie vom avea culori deschise, pentru a da senzatie de luminozitate, pentru ca o camera luminoasa pare a fi mai mare.

In ceea ce priveste mobila bucatarie, am avut multe dubii. Vreau sa aiba un aspect modern, sa  nu fie prea scumpa si sa fie compacta, fiindca bucataria, la fel ca intreaga casa, nu va avea dimensiuni prea mari. Vreau sa fie usor de intretinut si sa se potriveasca cu gresia si faianta, care vor fi in diferite nuante de crem si bej. Dupa multa cercetare de piata, multe situri si multe modele vizualizate, am ajuns la concluzia ca asa va arata bucataria:


Aceasta bucatarie este opera celor de la Noblisime.ro, site ce se lauda a fi brandul nr.1 in ceea ce priveste mobila la comanda pe Google. Bucataria are dimensiuni reduse, de doar 3.64/2.42, fix ce trebuie unei casute mici. Nu ma prea pricep eu la detalii tehnice, dar tin sa va zic ca fronturile corpurilor suspendate si a celor de baza sunt din PAL melaminat mat - EGGER -IASOMIE, in combinatie cu PAL melaminat mat - EGGER - ALB CRETA, si rama de aluminiu cu geam sablat. Blatul de lucru este termorezistent, NUC BUTCHERBROCK si eu zic ca arata foarte bine, facand contrast placut de culoare cu celelalte elemente.

Ce suna bine la acest site este faptul ca, pe langa transportul si montajul gratuit, vin cu toate accesoriile necesare. In niciun caz nu voi fi nevoita sa caut suruburi sau chei franceze prin vecini (sunt patita, stiu ce vorbesc) iar acest lucru denota profesionalism. De asemenea, in 7 zile mobila va fi gata, lucru rar intalnit. Cu bucataria se pare ca am terminat, de acum trebuie doar sa astept sa se construiasca locuinta :)

Cum arata bucataria visurilor voastre?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Uau, e pur si simplu superba! Din pacate, bucataria mea e mai micuta,am ales o mobila de 1,6 lungime, o sa incapa si aragazul. Cam micuta, stiu, dar macar e a mea :D mai am in plan un coltar, dar cand om mai avea finante

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, ai cuvantul meu ca, daca avea o bucatarie ca asta, as petrece mai mult timp in ea, chit ca nu as face-o neaparat pentru a gati! arata senzatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau sa ii pun si un coltar, si sa imi fac timp dimineata sa bloguiesc de acolo, cu o cafea langa!

      Ștergere
  3. arata minunat! frumoasa decizie!
    Si mai ales ca livreaza, pe dimensiunea ceruta, in 1 sapt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e de admirat! Daca aleg sa iau mobila de la un magazin din orasul meu, dureaza 4 saptamani!

      Ștergere