Beauty Alert: Top rujuri in trend toamna aceasta


Toamna aceasta iti doresti sa-ti mentii aspectul radiant pe care l-ai avut pana acum si sa tii piept vremii mohorate cu un look stralucitor in fiecare zi. Asadar, pentru un plus de inspiratie, make-up artistul BottegaVerde.ro ti-a pregatit o lista cu rujurile cele mai potrivite pentru acest sezon. Fie ca esti adepta texturilor mate, cremoase, a culorilor aprinse sau a celor fade, cu siguranta vei avea de unde alege.



Andreea Has, make-up artist in materie de make-up de la Bottega Verde ne ofera cateva sfaturi interesante despre trend-ul acestui sezon, pentru ca noi sa fim atragatoare si frumoase, indiferent de vremea de afara. „Toamna aceasta se poarta stilul indraznet, asa ca iesi din tipare cu un make-up care sa iti contureze trasaturile si sa creeze efecte care sa te avantajeze. Ai o paleta larga din care sa alegi de la roz prafuit, corai deschis, mov pruna, rosu intens vibrant pana la piersica, asa ca vei gasi cu siguranta o nuanta care sa ti se potriveasca ”, explica Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.


Usor de combinat si purtat, rozul prafuit se potriveste foarte bine unui make-up pentru birou sau pentru plimbari in natura. Nuanta neutra poate fi purtata zi de zi si se potriveste aproape oricarui tip de ten, iar seara ii poti adauga un pic de stralucire.



Rozul in nuante deschise este perfect pentru un look natural si dulce, pe care il poti purta in orice perioada a zilei. Indiferent de zona unde alegi sa-l porti, pleoape, obraz sau buze, aceasta culoare este placuta si poate crea un aspect rafinat. Incearca rujul de buze de la Bottega Verde cu ulei de vaocado si extract de aloe, care are o consistenta placuta prin care imbraca si lumineaza buzele, la  numai 37 de lei”, completeaza Adina Has.


Rujul portocaliu exista in diverse nuante, dar acest corai placut pe care il propunem, cu siguranta e atat indraznet, cat si acceptat de marea majoritate dintre voi. Este un ruj cu ulei de avocado si extract de aloe vera, ingrediente care fac ca buzele sa fie emoliente si hidratate. Este sclipitor, neted si precis in aplicare, pune buzele intr-o lumina irezistibila si te face sa te simti plina de incredere. Aspectul fetei va  fi calduros, indiferent de culoarea tenului.




Ce parere ai despre rujurile in nuante inchise? Stilul modern gotic se bazeaza pe aceste rujuri care iti dau un aer modern si iti creeaza o personalitate puternica. Nu trebuie sa folosesti chiar nuante de negru sau ceva foarte inchis, daca acest lucru te sperie, dar poti opta pentru nunante de mov inchis, mov pruna, visiniu, cacao, roz velvet sau poti combina mai multe nuante pe buze, pentru a ajunge la cea dorita de tine.

Rujurile in aceasta toamna sunt foarte importante, mai ales cele din stilul modern gotic, care ofera o alura diferita, ce se potriveste oricarui stil vestimentar. Plecand de la nuante de rosu, la cele de roz si mov, paleta este destul de variata, insa important este sa alegeti nuantele cele mai inchise si rafinate. Mate sau glossy, rujurile in nuante inchise se potrivesc perfect cu orice tinuta de toamna, de aceea te invitam sa-ti alegi nuanta potrivita din gama de rujuri Bottega Verde care au acum reduceri, preturile lor fiind de 37-48 de lei”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.




Iata si un ruj lichid, cu rezistenta indelungata, care contine ulei de trandafir alb si vitamina E, care hraneste si vitalizeaza. Acesta imbraca buzele in culori vibrante, care persista si, datorita uleiului din compozitie, asigurata durata de rezistenta la transfer. Buzele sunt mereu moi si catifelate, iar o singura aplicare evidentiaza aspectul ingrijit si delicat al fetei. Are un parfum subtil de vanilie si coloreaza ca si cum ar fi un ruj solid. Noi il recomandam atat pentru toamna, cat si pentru iarna, atunci cand rosul devine culoarea reprezentativa pentru sarbatori.




Nuantele de piersica anunta de obicei venirea primaverii, dar asta pentru ca nu am incercat sa descoperim frumusetea lor in perioada de toamana. Andreea Has, make-up artist, ne-a aratat ca nuantele de piersica sunt extrem de interesante pe buzele noastre in anotimpul frunzelor colorate care stau sa cada.

Pasiunea piersicii pe buzele tale se potriveste perfect cu peisajul de toamna. Sarmul femeii care are un make-up in aceste nuante este extrem de frumos, este ca un miraj care te cheama si apoi dispare, potrivindu-se foarte bine cu nuantele tenului tau. explica Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.



Sustine si tu reimpadurirea padurilor prin proiectul „Frumusetea este in tine”

In luna octombrie, campania „Frumusetea este în tine” s-a imbogatit cu o noua ilustratie cu mesaj de inseninat ziua – Inima ta zambeÈ™te. In dorinta de a implica si activ si clientii in grija manifestata pentru natura, BottegaVerde.ro a lansat in luna august proiectul „Frumusetea este in tine”, prin care s-a alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus, pentru reimpadurirea sudului Romaniei.



Descopera si tu mesajele creative, iar printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine.


Indiferent de nuanta rujului care te-a incantat cel mai mult, Bottega Verde este alaturi de tine pentru a-ti oferi produse speciale pentru fiecare categorie, naturale si bogate in nutrienti. Pentru o Ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe bottegaverde.ro

Share:

38 comentarii

  1. Imi place extrem de mult campania initiata si mai facut curioasa sa rasfoiesc site-ul Bottega Verde. Imi plac tare mult nuantele de la rujuri. Preferatul meu ar fi rosu intens vibrant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu ma simt in totalitate comfortabila cu un rosu intens, dar am mai inceput sa prind curaj!

      Ștergere
  2. Imi plac nuantele inchise la nebunie , eu port ruj inchis si ziua , nu ma intereseaza ce zice lumea atat timp cat eu ma simt confortabila purtand o astfel de nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoase toate dar nu sunt destul de curajoasa pentru a le purta. M-as incumeta doar la rozul prafuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu prefer in general nuantele nude, dar cateodata simt nevoia sa ies din tipar si vreau ceva mai "special". Superbe nuantele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu prefer rujurile mai inchise, chiar si ziua! :D
    Super campanie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cam innebunit cu rujurile in ultimul timp :)))), sper sa nu se inmulteasca la fel de mult ca ojele :))))) :-P

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate arata bine, dar mov pruna e preferatul meu...pana acum

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase nuante dar eu nu pot renunta la ale mele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai coraiul ala, nu arata nici cum pe mine. Restul imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu folosesc de obicei un rujulet roz. dar rar, cand imi aduc aminte. si acum am descoperit marourile usoare. dar rosu... inca mai am nevoie de curaj sa port asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac cateva nuante extrem de mult, desi modelelor prezentate le vin superb toate nuantele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumoase nuante! Imi plac: roz prafuit, mov pruna si rosu intens vibrant. Imi plac culorile inchise si indraznete, si le-as purta oricand :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoase nuante, dar banuiesc ca tine mult si de pigmentul pielii.
    Imi place campania aceasta. Felicitari pentru participare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumoase rujurile. desi eu nu prea intind mana dupa ele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac nuantele, cel mai mult imi place nuanta de la imaginea cu nr 4 :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce frumoase sunt nuantele, dar trebuie sa recunosc ca preferata mea este rozul prafuit! <3

    RăspundețiȘtergere