Parfum/ Machiaj online sau din magazine fizice?


Buna fetelor,

Ca sunt pasionata de cosmetice, se stie, ca de asta mi-am deschis si blogul. Ca am trecut la dulapul cu numarul doi in ceea ce priveste depozitarea lor, se stie si asta. Ca nu mai am loc in casa de ele, si eu inca visez la altele, asta ar trebui sa afle psihologul sau psihiatrul de serviciu, dar aia e o alta poveste :)) Totusi, consider pasiunea/viciul meu una din categoria nevatamatoare, fiindca poate face rau doar buzunarului :D

Acum ca v-am expus problema in linii mari, sa trecem la rezolvarea ei. Vad si eu, ca toata lumea, noutati cosmetice in blogosfera, atat de la noi, cat si din strainatate. Problema este ca, de la aparitia produselor pana la aducerea lor pe piata noastra e cale lunga. Eu, spre exemplu, locuiesc intr-un oras mic in care nu am niciun magazin care se ocupa exclusiv de comercializarea produselor de make-up si de parfumerie. In cel mai bun caz gasesc un stand micut, printre esarfe si detergenti, care are doua rujuri roz, cateva oje in nuante perlate, si vesnicul creion negru. Rar spre foarte rar reusesc sa gasesc un produs mai nou aparut, o oja texturata, spre exemplu, si aceea adusa special pentru mine, pe comanda, si cu supra pret.

Machiaj online vs. magazine fizice

Daca ar fi sa aleg, as alege cu siguranta online-ul! Da, recunosc, imi place sa pierd vremea prin magazine fizice, sa ma plimb agale, sa incerc produsele cosmetice. Insa in ultima vreme timpul meu este atat de limitat, incat doar dupa orele 21:00 pot sa respir putin mai usurata. Si in niciun caz nu mai gasesc niciun magazin online deschis la ora aia si nici energia necesara sa ma plimb prin el.In plus, ofticarea e mare atunci cand nu gasesc ce vreau, cand strabat jumatate de oras pentru un produs care nu este pe stoc sau care e deja incercat de cineva, si vanzatoarea incearca sa mi-l bage "pe gat", pe ideea ca asa au venit toate. Ofticarea e insa si mai mare atunci cand nu gasesc produsele in editii limitate, aparute doar pentru un sezon, pe care doresc sa le incerc cu ardoare. Asa ca ma cocot in varful patului, in pijamale, imi iau un ceai aproape si incep sa cutreier magazinele online. Ultima mea descoperire a fost Import Direct, un magazin oline specializat in produse cosmetice, de ingrijire si pentru casa.

M-am oprit in categoria de machiaj, fiindca ar cam fi momentul sa fac putina ordine in ce am eu acasa si sa adaug la colectie ce nu am. Totusi, ca sa nu ma certati ca sunt prea risipitoare, m-am decis sa aleg trei produse care mi-au facut cu ochiul, metaforic vorbind:

1. Creion de ochi Scandaleyes de la Rimmel London in nuanta Purple, un mov placut, ideal pentru ochii mei verzi. Costa doar 2 lei si un pic, si la mine in oras este doar o legenda.


2. Ruj Miss Sporty in nuanta Candy Plum - culoarea ideala pentru buze in acest sezon. Da, stiu, mai am unul acasa, dar e atat de frumoasa  nuanta, incat vreau sa am unul de rezerva. In plus, cu banii cu care l-am cumparat eu pe al meu, de aici cumpar 3 bucati. Avantaj eu.

3.Rimel Astor Black Big Fly, un rimel cu o periuta foarte interesanta, de un negru intens, promite gene care seduc dintr-o clipita!


Daca aveti noroc si sunteti din Harghita, puteti merge si in magazinele lor fizice, daca va tenteaza, sau puteti afla mai multe detalii la info@importdirect.ro sau  0755076005.

Voi cum preferati? Magazine online sau magazine fizice?

Kiss Kiss!


Share:

4 comentarii

  1. au preturi bune, eu fac shopping si si depinde de produs si unde e pretul mai bun

    RăspundețiȘtergere
  2. greu sa ma hotarasc daca prefer online sau nu. In magazinele fizice pot testat produsele dar online e mai usor sa identific ofertele.

    RăspundețiȘtergere