Beauty Alert: NIVEA lanseaza caravana LikeYourself, un proiect educational ambitios, dedicat adolescentelor


NIVEA lansează caravana #LikeYourself, un proiect educațional ambițios, dedicat adolescentelor
Începând din octombrie 2016, caravana NIVEA #LikeYourself va vizita liceele din țară pentru a le vorbi elevelor despre importanța îngrijirii pielii



În era rețelelor de socializare, părerea celorlalți face parte din stilul nostru. Noua măsură a popularității și a încrederii în noi au devenit like-urile de pe Facebook sau Instagram, fenomen accentuat în rândul adolescentelor. În acest context, NIVEA România anunță lansarea campaniei #LikeYourself, un proiect educațional ambițios care își propune să transmită, fetelor, că îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în ele și pentru a se simți bine în pielea lor.

Ideea campaniei #LikeYourself a pornit de la un studiu recent*, conform căruia doar 10% dintre românce consideră că este important să aibă grijă de pielea lor, România situându-se pe ultimul loc în regiune la acest capitol. Rezultatele cercetării mai arată că, în anul 2015, doar una din trei gospodării din țara noastră a achiziționat cel puțin o dată pe parcursul unui an o cremă de față sau de corp.

Pentru că obiceiurile de îngrijire se formează în adolescență, campania #LikeYourself se adresează tinerelor, cu provocarea de a-și da primul Like ele însele și de a deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur.

„AdolescenÈ›a este perioada în care ne conturăm atitudinile È™i ne formăm multe dintre obiceiurile cu privire la rutina noastră de îngrijire. De aceea, e foarte important să primeÈ™ti informaÈ›ia potrivită la momentul potrivit. Prin campania #Likeyourself ne propunem să fim alături de consumatoarele noastre de mâine È™i să le transmitem că îngrijirea este primul pas spre a se simÈ›i bine în pielea lor, a declarat Carmen Pavel, Marketing Manager, Beiersdorf România.

Caravana NIVEA #LikeYourself începe turul național pe 25 octombrie.

În fiecare liceu, va avea loc o sesiune de o oră în care echipa NIVEA va discuta cu adolescentele despre importanța îngrijirii pielii.

Pentru ca sesiunea să fie interactivă și interesantă, NIVEA a lansat și aplicația de mobil #LikeYourself, prin care elevele au acces la informații despre rutina de îngrijire și produsele care li se potrivesc, sfaturi și recomandări de îngrijire și make-up, quizuri și concursuri.
Pentru a afla mai multe detalii despre campania #LikeYourself, urmăriți site-ul NIVEA și pagina de Facebook.

Despre NIVEA:
Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

* Studiul GfK care monitorizează întrebuințarea casnică a bunurilor de larg consum 2015. Studiul GfK Panel de gospodării are la bază informaţii obţinute prin monitorizarea consumului casnic pentru toate categoriile de produse de larg consum, prin intermediul cercetării de tip Panel de Consumatori a GfK România, pe un eşantion de 3.000 de gospodării, reprezentativ la nivel naţional.




Share:

37 comentarii

  1. Foarte fain ceea ce face Nivea, aceasta va ajuta extrem de multe adolescente sa aiba grija de tenul lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc Nivea de cand ma stiu! Un proiect de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un proiect interesant, si mi se pare o gama potrivita pentru adolescente.

    RăspundețiȘtergere
  4. O initiativa foarte buna. Sper ca efectul sa fie cel preconizat si sa se repete, personal, il consider necesar.

    RăspundețiȘtergere
  5. O initiativa deosebita. Nivea ne suprinde numai cu lucruri placute

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarumana pentru anunt. #LikeYourself, o initiativa de salutat. Frumusetea incepe, intr-adevar, de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu avem educatia necesara pentru a ne ingriji atat cat meritam.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place, bravos pentru Nivea!!! este interesant acest proiect!

    RăspundețiȘtergere
  9. Educativ proiectu. Multe fete se machieaza de mici, dar unele habar nu au de ingrijirea pielii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ii admir foarte mult pe cei de la Nivea , mi-ar fi placut sa existe asa ceva si cand eram eu la scoala/liceu.

    RăspundețiȘtergere