(P) Torturi pentru toate gusturile

Fie ca suntem constienti sau nu, cele mai frumoase evenimente din viata noastra se invart in jurul unui tort. Avem tort pentru nunta, tort pentru onomastica, tort pentru zile de nastere, torturi botez, pentru o reusita mare in viata. Dar pe mine ma fascineaza cel mai tare torturile pentru copii.

Torturile de acum nu mai sunt ca cele de alta data, cand mama pierdea o noapte intreaga pentru a coace blaturi la cuptor, mai multe decat trebuia, sa aiba de unde alege, ca deh, cuptorul era destul de batranior si jumatate ramanea semi-crud si jumatate parjolit bine. Apoi urma procedeul lung si chinuitor de a face frisca sau crema pentru tort, mai ales in conditiile in care nu detinea un mixer. Si chinuiala de dupa, pentru a nu se inmuia frisca la frigider, si tortul, si asa decorat sarac, sa arate cat de cat decent.

Acum, lucrurile sunt extrem de simple. Cauti o cofetarie online si cu cateva click-uri, poti sa ai tortul mult visat.

Pentru orice tort ales, ai garantia unui tort calitate premium, facut doar din ingrediente 100% naturale, care vine de fiecare data insotit de certificat de calitate, obligatoriu daca alegi sa faci o petrecere intr-un restaurant. Ingredientele nu fac rabat de la calitate, clientul beneficiind de fiecare data de blaturi de casa, creme naturale, ciocolata belgiana si fructe proaspete, si garantat ca nu veti avea parte de premixuri, conservanti sau inlocuitori.

Cel mai mare avantaj: poti alege orice compozitie vrei pentru tort. Fie ca vrei ciocolata, caramel, blat de diplomat, menta, fructe de padure, banane, orice e posibil.

Poti alege intre torturi de fetite sau torturi de baieti, in forme speciale de printese sau masini, sau poti alege o poza a unei vedete favorite a copilului.




Sau poti sa alegi un tort clasic, sau de ce nu, unul amuzant.






Desigur, sa nu uitam de torturile de nunta, adevarate bijuterii.







Share:

5 comentarii

  1. Mare dreptate ai,tortul este in centrul atentiei la orice eveniment iar cu postarea asta chiar mi-ai facut pofta :) .Arata foarte bine toate.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. ce super! Daca as lucra intr-o cofetarie as face toate torturile sa fie in genul celui cu dobos de fructe :) si in plus nu as rezista sa nu mananc macar o portie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca ar avea de suferit cantarul meu daca as lucra intr-o cofetarie :))

      Ștergere