Review: Kit de epilare cu ceara de la EpilatPRO.ro

Buna fetelor,

Saptamana trecuta va povesteam de dorinta mea de a incerca kitul de epilare cu ceara calda de la Epilatpro.ro, asa ca, imediat cum a intrat in posesia mea, l-am si pus la treaba.

Dupa cum v-am zis si data trecuta, kitul de epilare cu ceara ales de mine este compus din aparatul de incalzire, 4 rezerve de ceara si un pachet de 100 de benzi pentru epilat. Pentru inceput, am ales sa folosesc ceara cu miere, conceputa pentru piele normala, ceara in recipient de 100 ml, cu rola, de o calitate superioara, produsa de firma Roial Italia.


Am conectat aparatul la cablu, am pus rezerva in el si l-am pus in priza. Aparatul are un led rosu, care iti indica ca functioneaza si ceara se incalzeste.


 L-am lasat la incalzit, conform instructiunilor, jumatate de ora, timp in care am facut un dus, am exfoliat pielea cu atentie si apoi am uscat-o, fara sa aplic lotiune. Dupa cum puteti vedea, pe laterala, aparatul are o portiune transparenta, pentru a putea observa cand ceara s-a topit.




Apoi m-am ocupat de benzile pentru epilat, desfacand pachetul si scotand cateva din el, pentru a-mi usura munca in timpul epilarii. Benzile au dimensiuni ideale 7 x 20 centimetri, destul de mari pentru a acoperi destula piele si a termina rapid cu epilatul. Desigur, daca aveti nevoie de benzi mai mici, le puteti ajusta cu ajutorul unui foarfece, pe dimensiunile dorite. Tineti cont, inainte sa taiati,  ca aveti nevoie sa lasati o bucata mica de banda libera in momentul in care o aplicati pe piele, sa aveti de unde trage.



Dupa aproximativ jumatate de ora, timp in care ceara s-a incalzit si a ajuns lichida, la temperatura optima, am inceput propriu-zis procedeul de indepartare a parului nedorit. Aparatul are un design foarte placut si util, cu puncte iesite in relief si forma orgonomica, pentru a garanta o utilizare cat mai usoara.




Am aplicat ceara, cu ajutorul aparatului, pe pielea piciorului, intr-un singur strat subtire, in directia cresterii firului de par. Peste, am aplicat o banda, netezind-o usor cu mana, pentru a adera cat mai bine. Am tinut pielea intinsa si cu o miscare brusca, am indepartat banda, impreuna cu ceara de pe piele si parul nedorit, care s-au indepartat din prima, fara a fi nevoita sa mai revin asupra zonei.

O banda din aceasta se poate folosi de mai multe ori, asa ca un pachet de 100 bucati va va ajunge pentru multe sedinte de epilare. Eu m-am epilat pe picioare si in zona axiala, iar la sfarsit am ramas cu cantitatea de ceara pe care o vedeti in poza, care preconizez ca imi va mai ajunge pentru inca o epilare.

Fiind o ceara liposolubila (solubila in uleiuri sau grasimi), am aplicat ulei dupa epilare, pentru a indeparta urmele de ceara, dar si pentru a calma pielea si a nu se irita.


Dupa terminarea procedeului de epilare, am scos ceara din aparat, am sters aparatul si le-am lasat sa se raceasca, apoi  le-am depozitat intr-un loc uscat.


Concluziile mele dupa aceasta experienta de epilare cu produsele de la epilatpro.ro:

  • Timpul de epilare scazut - pentru prima experienta de genul acesta, mi-a trebuit cam 20 de minute pentru primul picior si 15 minute pentru al doilea, iar pentru zona axiala cateva minute. Cred cu tarie ca pe viitor, perioada aceasta de timp se va reduce semnifcativ, o data ce voi exersa.
  • Calitatea premium a produselor - totul, pornind de la serviciile oferite de site, amabilitatea personalului de acolo, timpul de procesare al comenzii, ambalarea produselor, produsele in sine, toate aceste aspecte au fost insotite de o calitate ridicata, ceea ce m-a bucurat mult. Nu am avut nicio clipa vreo indoiala asupra calitatii produselor, nu mi-a fost frica ca nu o sa functioneze aparatul, ca o sa se infierbante prea tare, ca ceara nu o sa se topeasca, ca nu o sa adere pe piele, ca nu o sa se invarta rola sau ca o sa se rupa banda de epilat. Toate aceste aspecte s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele.
  • Pretul decent - un kit de epilare complet, cu rezerve incluse, are un pret incepand de la 84 de lei, pret pe care il platesti la prima achizitie, si consumabilele - rezervele de ceara si benzile de epilat au preturi incepand de la 5 lei. Tinand cont ca o rezerva cu ceara ajunge 2 epilari si un pachet de benzi aproximativ 5 epilari, rezulta un pret de maxim 5 lei/ sedinte de epilare. Cu banii acestia iti poti lua o lama de ras, jumatate de tub de crema epilatoare sau poti sa platesti transportul pana la un salon de epilare, ca de epilarea propriu-zisa nu-ti ajung :)
  • Comfort si siguranta - poti sa beneficiezi de o sedinta de epilare in intimitatea casei, la orice ora din zi doresti, in ziua in care iti convine, fara a fi nevoita sa te deplasezi in celalalt capat de oras sau a te invoi de la serviciu. In plus, ai siguranta ca produsele sunt folosite doar pe pielea ta, gradul de igiena fiind unul foarte ridicat.
  • Eficienta garantata - comparativ cu lama de ras sau cu crema epilatoare - cand firul de par incepe sa apara dupa maxim 1 zi, acest kit iti ofera o perioada de timp indelungata intre epilari, deoarece parul este smuls, nu rupt sau taiat de la nivelul pielii. Eu am aproape 1 saptamana de cand am folosit acest kit, si pielea este la fel de fina ca in prima zi dupa utilizare.
  • Durere minima - nu o sa va mint - doare epilarea cu ceara. Dar nu atat de mult cat va puteti imagina sau poate v-a zis altcineva. Durerea este, la prima utilizare, acceptabila, si va asigur ca este mai redusa in intensitate decat cea provocata de epilator sau de ceara traditionala. Totusi, dupa cateva utilizari, aceasta scade treptat, iar pentru efectele sale, merita!
Din partea mea, acest kit de epilare cu ceara are un mare plus, il consider foarte eficient si voi continua sa il folosesc.


Pe voi v-ar tenta un asemenea kit?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. nu te supăra de întrebare, dar tu aveai firul de păr gros sau subțire înainte de a te epila cu această ceară? mi-a trecut prin minte că poate că Veet-ul meu n-a funcționat pe mine din cauza firelor groase de păr pe care le aveam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eleonora, firul meu este cam gros, tinand cont ca o buna perioada de timp am folosit lama de ras. Totusi, dupa mai multe utilizari, vei observa ca firul de par devine mai subtire.

      Ștergere
    2. Ai avut dreptate cu subțierea firului de păr. Totuși, cum ai reușit să îndepărtezi părul de pe spatele genunchiului? Am probleme în a îndepărta părul din zona respectivă, atât din punct de vedere al inaccesibilității zonei cât și a faptului că pe zona în care pielea e întinsă direct pe oase, doare rău de tot.

      Ștergere
    3. am ajuns sa fac diferite acrobatii sa ajung in toate zonele inaccesibile. Ar fi mai usor cu un ajutor, dar merge si asa!

      Ștergere
  2. Eu nu am norocul asta! Firele mele de par cresc anapoda ( cand vor- unu azi altul peste o saptama). Radacina este groasa iar firul subtire!
    Daca bag epilatorul... ajuns sa ma chinui cu penseta sa scot firele de sub piele.
    Daca ma fac cu ceara... jumatate de an perul imi creste cum am spus mai sus motiv pentru care cel mai des apelez la lama de ras.
    Sincer, ma bate gandul sa achizitionez asa ceva dar nu stiu cat se merita in cazul meu!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am patit si eu asa, cand foloseam epilatorul, din cauza ca jumatate din par era smuls, jumatate se rupea. Si crestea pe categorii, de nu puteam sa ies in fusta din casa. Pana acum am aproape 1 saptamana, si niciun fir de par. Mai vedem cum evolueaza situatia, oricum, pana acum e admirabil in cazul meu. Kisses si sa ma anunti daca alegi varianta aceasta!

      Ștergere
  3. M-ar tenta si pe mine doar ca nu stiu daca voi reusi sa ma epilez singura :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial mi-0a fost si mie frica de aspectul acesta, dar chiar m-am surprins la cat de usor este!

      Ștergere
    2. După 2 - 3 ședințe de una singură, mai e cumva. Te-aș sfîtui, totuși, ca firul de păr s-aibă o lungime medie, altfel ori nu-l scoți ori doare rău în orice zonă.

      Ștergere
  4. Foarte eficient, iar pretul mai mult decat accesibil !

    RăspundețiȘtergere
  5. Am intrat si eu in posesia unui aparat de genul asta si tot cu mierea am inceput pentru prima data. desi efiecient mie imi este destul de greu sa ma epilez cu el ca umbli Bibi pe langa ceara, pe langa apart, pe langa benzi, facand din epilat un stres mai mare decat e :)

    RăspundețiȘtergere
  6. este adevarat sunt de acord cu voi insa eu am folosit acest produs si este incredibil..il puteti gasi aici http://actds.me/?target=PBZOWHpcAlp4CFpTemJnDh0G&ap=807

    RăspundețiȘtergere