Review: Demachiant bifazic pentru ochi The Makeup Eraser by Sephora

Buna fetelor,

V-am mai zis ca eu sunt fana demachiant bifazic pentru zona ochilor si nu as mai reveni la demachiantele clasice pentru nimic in lume. Asa ca deja am un stoc destul de marisor in directia aceasta, si mereu imi place sa descopar produse noi.

Demachiantul bifazic care intra astazi sub lupa este cel de la Sephora, pentru machiajul waterproof, The Makeup Eraser.



Ce spun ei: Indeparteaza usor machiajul, chiar si pe cel rezistent la apa. Recomandat ata pentru ochii sensibili cat si pentru purtatorii de lentile de contact. A se agita inainte de utilizare. Testat oftalmologic. Nu contine parabeni. Nu contine parfum.

Ce spun eu: Cred ca a fost primul produs de la Sephora in varianta full-size incercat, asa ca pretentiile mele au fost la fel de mari ca si pretul.

Trecand la date tehnice, produsul are un ambalaj simplu, un plastic transparent, usor de utilizat, si simplu de depozitat. Produsul vine cu sigiliu, ceea ce iti garanteaza ca esti prima persoana care il foloseste - un mare plus din partea mea.



Imi place incluziv modul de dozare, care de multe ori este buzz-killer in cazul acestor tipuri de produse care, lichide fiind, ajung sa se risipeasca. In cazul produsului de fata, orificiul de dozare are marimea ideala, cat sa nu ma trezesc cu demachiantul pe langa discheta sau sa ma rog sa curga.



Ca in toate cazurile, demachiantul bifazic trebuie agitat pentru ca cele 2 parti sa se amestece, apoi aplicat pe discheta, iar apoi folosindu-ne de discheta sa demachiem zona ochilor. Ce imi place la acest demachiant este ca cele 2 parti nu se separa imediat, si am suficient timp sa imi demachiez ochii, fara a fi nevoita sa mai agit inca o data sticluta. Si este foarte spornic, o sticluta de 125 ml mi-a ajuns vreo 3 luni.



Un alt avantaj pe care acest demachiant bifazic il are este ca nu lasa acea pelicula uleioasa pe piele. Deloc. Nu stiu cum au reusit, majoritatea produselor de acest fel nu au aceeasi performanta, dar din acest punct de vedere, chiar m-a suprins placut.

In schimb, in ceea ce priveste eficienta, nu m-a incantat atat de tare pe partea de rimel. Fardurile si eye-linerele le dizolva imediat, dar in cazul rimelului, am cam avut ceva de furca, si asta in conditiile in care folosesc rimel nerezistent la apa. Chiar daca la prima vedere indeparta tot machiajul, in momentul in care spalam tenul cu un produs solubil in apa, si apoi il stergeam cu un servetel uscat, de multe ori ma trezeam cu urme de rimel pe servetel.

Tinand cont de aceste principii in raportul calitate/pret, nu voi mai recumpara acest produs, fiindca gasesc produse mai bune la preturi mult mai accesibile.

Ingrediente: Water, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Butylene Glycol, Dipotassium Phosphate, Caprylyl Glycol, 1, 2-Hexanediol, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Maltodextrin, Disodium EDTA, Panthenol, Poloxamer 184, Hydroxycetyl Hydroxyethyl Dimonium Chloride, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, CI 61570 (Green 5), CI 42090 (Blue 1 Lake), Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, BHT.

Cantitate: 125 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: 36 lei pentru flaconul de 125 ml, dar se gaseste si in varianta de 50 ml ( la aprox. 20 de lei) si varianta de 200 ml (aprox. 50 lei).

Unde se gaseste: doar in magazinele Sephora.

Voi ati incercat acest demachiant bifazic de la Sephora?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Nu l-am incercat pe acesta,dar sunt fana a demachiantelor bifazice :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am avut si eu acum cativa ani, eu m-am inteles bine cu el..poate i-au schimbat formula....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu o sa inteleg in veci persoanele care se demachiaza doar cu servetele demachiante!
    Am un intreg articol dedicat procesului si importantei demachierii tocmai din aceasta cauza!( http://anushckainc.blogspot.ro/2015/04/rutina-mea-de-seara-demachierea.html )
    Referitor la demachiantul bifazic: pe locul 1 este cel de la Nivea!!! Am incercat diverse sortimente in felurite ambalaje si nici unul nu l-a detronat!
    Pe locul 2 ar fi cel de la Farmec cu Argan dar are 2 minusuri: lasa pelicula uleioasa si ambajajul e oribil( daca nu ai indemanare ajungi sa risipesti produsul peste tot- mult pe discheta, mult in chiuveta etc.) cel mai mare plus il are este formula care curata absolut orice- si cel mai ambitios machiaj waterproof se duce imediat!
    Am mai testat si demachiantul de la Sephora insa, cum ai precizat: raportul calitate pret pur si simplu face sa nu se merite recumpararea lui.
    Alt demachiant de care imi amintesc acum este cel de la Yves Rocher care si el este destul de ok si il plasez pe locul 3.:)
    Cam atat despre acest subiect :))!
    Te imbratisez cu drag, Anushcka!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel de la Nivea inca nu l-am incercat, cu toate ca de fiecare data cand il vad pe rafturi ma cam mananca degetele, totusi ma gandesc ca am acasa 5 demachiante bifazice nedesfacute.
      Am incercat si eu bifazicul de la Farmec, dar nu mi-a placut deloc din cauzele mentionate de tine, plus ca parca nu stergea deloc machiajul. Intre timp am aflat de la fete cum ca ar fi intampinat si ele aceeasi problema, posibil sa fi fost un lot nasol, ca restul de demachiante au fost bune. Cred ca o sa ii mai dau o sansa, ca nu e pierdere mare.
      Am incercat si YR, mi-a placut mult, dar si cel de la Balea, care e foarte safe la ingrediente si curata instant.
      Multumesc mult pentru vizita! Pup!

      Ștergere
  4. eu am incercat unul de la amway dar..la fel, aceiasi problema cu rimelul si in plus a facut si victime,,,2-3 gene

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de la Amway n-am incercat nimic pana acum, dar daca o sa am ocazia, o sa ma feresc de demachiante :)

      Ștergere
  5. Eu nu am incercat pana acum demachiant bifazic, recunosc ca folosesc doar lotiune micelara si imi place cum isi face treaba. Insa am pe lista sa-mi cumpar si un demachiant bifazic pentru a face o comparatie .Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt asa cu micelarele. Bine, am folosit de la vreo 3 firme pana acum, dar nu le-as da pe demachiantul bifazic.

      Ștergere
  6. Recunosc cac o buna perioada de timp am ocolit demachiantele bifazice datorita faptului ca imi lasa pielea uleioasa si nu imi place senzatia. Am incercat unul de la DM care era foarte laudat dar nu am putut trece peste acest aspect.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu oricum folosesc un gel de curatare dupa ce ma demachiez, deci chiar daca ar lasa pelicula uleioasa, n-ar fi o problema pentru mine :)

      Ștergere