La ce mai viseaza Claudia # 74 - Vecinii de bloc vs. vecinii de casa

Buna fetelor,

Pana in urma cu ceva vreme, mai bine zis vreo 7 luni de cand am devenit doamna respectabila, am trait la bloc. La bloc stiti cum e - trai la comun, vecini care mai de care mai, gusturi muzicale la maxim, bormasini la ora 5 dimineata, nervi si injuraturi la 3 noaptea.

Bun. Acum, de cand m-am maritat, traiesc la casa, tot in oras, dar cu mai putini vecini in jur. Mai am parte de muzica din cand in cand, dar cel putin nu-mi mai crapa varul de pe pereti din cauza bass-ului. Si mai latra si cateii, car de asa ceva aveam parte si la bloc.

Dar, de cand s-a incalzit afara si dormim cu geamul deschis, avem o alta problema.

Cocosii.


De cand se crapa de ziua, asta insemnand pe la pe la 3-4, incep. Cucurigu, cucurigu, cucurigu. Toti. La nesfarsit. Fara pauza. De parca fac competitie. Pana la epuizare. Si apoi din nou. Si din nou. Si din nou.

Deja am cateva nopti de cand nu mai pot dormi cum trebuie, asa ca, mai nou, Claudia viseaza la o metoda ingenioasa de a face ciorba din aceste minunate inaripate.

Voi aveti probleme de genul? Daca da, cum le rezolvati?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Haha, ce am ras de cocosii tai. Pe mine ma deranjeaza pasarelele, care la fel, cum se lumineaza e tot o veselie pe ele, de trebuie sa dorm cu toate geamurile inchise sa ma sufoc. :)) Eu am apelat la dopurile de urechi. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe la mine canta pasarelele, dar cu bun simt! Cocosii insa, se intrec cu gluma! La dopuri pentru urechi nu m-am gandit. Interesant!

      Ștergere
  2. Si eu am o problema cu zgomotele din zori dar... n-avem ce sa le facem. Trebuie sa ne obisnuim cu ele. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire nu am probleme de genul asta,dar mi-as dori tare mult sa stau si eu la curte:) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu imi doream inainte de a ma muta. Acum nu mai sunt atat de incantata :))

      Ștergere
  4. si eu visez la casa.. sper ca la anul pe vremea asta sa fim la casa.. chiar daca vor fi cocosi, catei... picnicuri pe la vecini.... vreau o curte cu un cires, trandafiri, gazon si leagan....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bafta multa! eu prin vecini am si un strand, dar asta e o alta poveste! :D

      Ștergere
  5. Eu zic sa faci o minunata ciorba radauteana :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia aștept să văd peste ce dau când mă mut în cealaltă parte a orașului... Momentan am probleme că vecinii se hotărăsc rând pe rând să renoveze iar eu prefer să lucrez seara și noaptea - e mai liniște plus că atunci am eu un randament intelectual mai mare - și mă scoate din sărite vreo fază când mă trezește gălăgia de la vecini după maxim 5 ore de somn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doamne ajuta sa ai parte de vecini buni. noi am avut de ales intre casa sau apartament la bloc, dar am preferat casa, din cauza vecinilor.

      Ștergere